WONINGEN

Van innovatieve woonoplossingen tot duurzame uitvoering: we streven altijd naar de allerhoogste kwaliteit. En dat zie je terug in onze conceptwoningen. Onderstaand vindt u de woningen die in ontwikkeling zijn. Snel een woning nodig? Bekijk dan onze voorraad.

Woning type 1 - 1 slaapkamer

Deze BoekHome woning heeft een vloeroppervlakte van ca. 40m2 en is zeer efficiënt ingedeeld. De woning is voorzien van een woonkamer met open keuken en één slaapkamer met inloopkast. Zowel de binnen- als buitenkant is afgewerkt met natuurlijke materialen. Uiteraard voldoet deze BoekHome woning aan het bouwbesluit. De woning is hoogwaardig geïsoleerd en zeer zuinig in energieverbruik.

WONING TYPE 1 - 2 SLAAPKAMERS

Dit type is qua model hetzelfde als type 1, maar dit model is uitgevoerd met 2 slaapkamers. Deze BoekHome woning heeft een vloeroppervlakte van ca. 40m2. De woning is voorzien van een woonkamer met open keuken en twee slaapkamers. Zowel de binnen- als buitenkant is afgewerkt met natuurlijke materialen.

Woning type 1 - gestapeld

Dit is de gestapelde variant van de type 1 woning. Deze woningen kunnen tot 3 verdiepingen worden gestapeld en dient als grote woonoplossing. De woningen zijn voorzien van een woonkamer met open keuken en naar wens één slaapkamer met inloopkast of 2 slaapkamers . Zowel de binnen- als buitenkant is afgewerkt met natuurlijke materialen. Uiteraard voldoet deze BoekHome woning aan het bouwbesluit. Deze woningen zijn hoogwaardig geïsoleerd en zeer zuinig in energieverbruik.

Woning type 3 - Mindervalide

Deze BoekHome mindervalide woning heeft een vloeroppervlakte van ca.  40m2 en is zeer efficiënt ingedeeld. De woning is voorzien van een woonkamer met open keuken en slaapruimte. Er is rekening gehouden met royale draaicirkels, grote deuren, aangepast sanitair en zoveel mogelijk voorbereidingen zijn getroffen t.b.v. bewoners met een lichamelijke beperking, mensen in een rolstoel of andere zorgbehoevenden. Zowel de binnen- als buitenkant is afgewerkt met natuurlijke materialen.

Woning type 5 - STUDIO

Deze compacte BoekHome woning heeft een vloeroppervlakte van ca. 26m2 en is zeer efficiënt ingedeeld. De woning is voorzien van een woon-/slaapkamer met open keuken. Er is veel opbergruimte vanwege de grote hoeveelheid efficiënt ingedeelde kasten. Zowel de binnen- als buitenkant is afgewerkt met natuurlijke materialen.

Woning type 5 - gestapeld

Dit is gestapelde variant van de type 5 woning. Deze woningen kunnen tot 3 verdiepingen worden gestapeld en dient als grote woonoplossing. De woningen zijn voorzien van een woon-/slaapkamer met open keuken. Er is veel opbergruimte vanwege de grote hoeveelheid efficiënt ingedeelde kasten. Zowel de binnen- als buitenkant is afgewerkt met natuurlijke materialen.