Vakantiewoning bouwen

Wilt u graag een vakantiewoning laten bouwen door een echte specialist? Dan bent u bij Boekhome op het juiste adres. Met onze ervaring bouwen wij kwaliteit vakantiewoningen die naar uw wens is aangepast.

vakantiehuis bouwen

Wanneer je vakantiewoning bouwen overweegt, zijn er veel verschillende factoren om rekening mee te houden. Eén van de eerste keuzes die je moet maken, is welk soort vakantiewoning je wilt bouwen. Wilt u een vakantiewoning bouwen die volledig is afgestemd op uw wensen en behoeften, of kiest u voor een prefab vakantiewoning? Een andere belangrijke keuze is de locatie waar u vakantiewoning bouwen wilt. Wanneer je jouw vakantiewoning in Nederland wilt bouwen, zijn er speciale regels waar je rekening mee moet houden.

Wanneer u geen recreatiepark heeft, maar beschikt over een stuk particuliere of zakelijke grond, dan is het ook mogelijk om hier een vakantiehuis te plaatsen. Wilt u een prefab vakantiewoning kopen? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag mee in het proces van productie tot plaatsing van een chalet. We werken met verschillende partners die u kunnen helpen gedurende het gehele proces. Van ontwikkeling tot plaatsing kunnen wij u bijstaan. 

Vakantiewoning bouwen 1

Houten vakantiewoning bouwen

Een houten vakantiehuis bouwen heeft vele voordelen. Hout is een natuurlijk materiaal dat volledig recyclebaar is. Bovendien is hout een duurzame keuze voor vakantiehuis bouwen. Een houten vakantiehuis kan ook goed geïsoleerd worden, waardoor je in alle comfort kunt genieten van je vakantiehuis, zelfs in de koudere maanden.

Prefab vakantiewoning bouwen

Prefab vakantiewoning bouwen heeft vele voordelen. Prefab vakantiewoning bouwen betekent dat het grootste deel van het werk voor je gedaan wordt. Je hoeft alleen nog maar de vakantiewoning op te leveren en in te richten naar je eigen smaak. Prefab vakantiewoningen zijn ook goed geïsoleerd, waardoor je kunt genieten van je vakantiehuis in alle comfort.

Als je vakantiewoning bouwen overweegt, is het belangrijk om rekening te houden met alle verschillende factoren die van invloed zijn op jouw keuze. Wanneer je eenmaal weet wat voor vakantiewoning je wilt bouwen en waar, kun je jouw droomvakantiehuis bouwen in no time!

Vakantiewoning bouwen 3
Vakantiewoning bouwen 6

BEWUST KWALITATIEF, DUURZAAM & CIRCULAIR BOUWEN.

Boekhome bedient allereerst partijen die bewust bij willen dragen aan het milieu, de samenleving en de leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor circulair wonen, minder uitstoot van CO2 en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit begint bij de keuze van het productieproces, onze geselecteerde bouwproducten, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Boekhome is ervan overtuigd dat geprefabriceerde gebouwen een belangrijke bijdrage leveren aan het aanzienlijk verminderen van de uitstoot. Traditionele gebouwen zijn niet meer geschikt voor snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab constructies bieden meer dan betaalbaarheid. Boekhome garandeert dat alle woningen in het algemeen voldoen aan bouwvoorschriften en brand- en luchtdichtheidseisen.

 

 

Boekhome presenteert een
serie aan houten vakantiewoningen

Vakantiewoning kopen? We hebben twee soorten houten chalets met flexibele, uitbreidbare en modulaire kubusconstructiewoningen.

Veelgestelde vragen

De aankoop van een prefab vakantiewoning op eigen grond kan verschillende vragen oproepen. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we de meest voorkomende vragen onderstaand opgesteld.

Nee, we hebben wel contacten met diverse recreatieparken die kavels met onze chalets aanbieden.

Vanwege de sterk wisselende prijzen van bouwmaterialen geven we geen prijzen weer op onze website. Neem contact met ons op voor de actuele prijs.
Het plaatsen en stellen duurt een dag. Het grondwerk, dichtzetten en overige werkzaamheden ca drie dagen (in eigen beheer). Aflevering doorgaans 3 tot 6 maanden na definitieve opdracht. Neem contact op voor de actuele levertijden.