circulair
wonen in een
Tiny house

In een tijd waarin de behoefte aan vrijheid en duurzaam wonen steeds groter wordt heeft Boekhome een revolutionair prefab bouwconcept ontwikkeld, waarin Tiny Houses de hoofdrol spelen.

de Tiny Houses van Boekhome bieden de uitkomst.

Waar Tiny Houses in sommige gevallen beperkt duurzaam zijn heeft BoekHome meerdere Lodges ontwikkeld, waarmee afgerekend wordt met de traditionele manier van wonen. De chalets van BoekHome zijn betaalbaar, comfortabel en indien gewenst 100% circulair. Dit maakt wonen in een Tiny House geschikt voor verschillende doelgroepen, ongeacht de levensfase en samenstelling.

De volwaardig en compacte woningen zijn voorzien van alle woonvoorzieningen en sluiten op het gebied van luxe aan bij de hoogste norm.

Tiny House kopen

Kies voor een Tiny House van Boekhome.

Een Boekhome Lodge is een turn-key comfortabele, flexibele en volwaardige woning. De woning kan binnen één week kant en klaar opgeleverd worden. De kleine woningen voldoen volledig aan het Bouwbesluit en de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast zijn de woningen onder architectuur ontworpen.

Indien gewenst is de woning volledig circulair en 100% duurzaam. Hierdoor heeft u een woning met lage financiële lasten, die modulair te upgraden is. Voor het optimale woongemak worden de woningen standaard voorzien van hoogstaande techniek.

EEN totaalpakket
voor toekomstige huiseigenaren.

Door de modulaire constructie van de Boekhome woningen stoten de lodges minder CO2 uit. Dit heeft in de meeste gevallen een positief gevolg voor de maandelijkse financiële lasten. Daarnaast biedt het wonen in een Tiny House vele voordelen. Zo kunnen de prefab woningen van Boekhome binnen één week kant en klaar opgeleverd worden.

Na oplevering voldoen de woningen aan het Bouwbesluit en de hoogste kwaliteiteisen. Mocht u later besluiten om uit te willen breiden, dan is dit ook zo geregeld. Na aankoop van een Boekhome lodge heeft u de mogelijkheid om aanvullende onderhoudscontracten af te sluiten.

Benieuwd welke woning bij u en uw wensen past? Scroll dan door op deze site.

Tiny House kopen
Tiny House kopen

BEWUST KWALITATIEF, DUURZAAM & CIRCULAIR BOUWEN.

Boekhome bedient allereerst bewoners die bewust bij willen dragen aan het milieu, de samenleving en de leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit begint bij de keuze van onze geselecteerde bouwproducten, het productieproces, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Boekhome is ervan overtuigd dat het prefab bouwen een grote bijdrage levert om deze uitstoot drastisch te doen verminderen. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab bouwen biedt zoveel meer dan alleen betaalbaarheid. Boekhome garandeert dat alle woningen voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid.

Boekhome presenteert een serie
aan hoogwaardige woningen.

Twee soorten woningen met flexibele, uitbreidbare en modulaire kubusconstructiewoningen.

Wat kost een Tiny House?

Wat een BoekHome Lodge kost is sterk afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften. Bij aankoop van een prefab woning moet u rekening houden met drie onderdelen, namelijk: de grond, het Tiny House en het onderhoud van de woning.

Bij Boekhome denken wij graag mee over de financiering van uw woning. Zo bieden wij een speciaal lease-programma aan en is het ook mogelijk om een hypotheek te krijgen op uw prefab woning.

Tiny house kopen