BoekHome is uitsluitend producent van hoogwaardige chaletwoningen. Wij kunnen je helaas niet ontzorgen op het gebied van huisvesting en/of grond.

circulair
wonen in een
Tiny house

In een tijd waarin de behoefte aan vrijheid en duurzaam wonen steeds groter wordt heeft Boekhome een revolutionair prefab bouwconcept ontwikkeld, waarin Tiny Houses de hoofdrol spelen.

de Tiny Houses van Boekhome bieden de uitkomst.

Waar Tiny Houses in sommige gevallen beperkt duurzaam zijn heeft BoekHome meerdere Lodges ontwikkeld, waarmee afgerekend wordt met de traditionele manier van bouwen. De chalets van BoekHome zijn betaalbaar, comfortabel en indien gewenst 100% circulair. Dit maakt de tiny houses uitermate geschikt voor plaatsing op recreatieparken. De woningen zijn geschikt voor verschillende doelgroepen, ongeacht de levensfase en samenstelling. Al uw vakantiepark gasten zullen deze chalet geweldig vinden.

De volwaardig en compacte woningen zijn voorzien van alle woonvoorzieningen en sluiten op het gebied van luxe aan bij de hoogste norm.

Tiny House kopen1

Kies voor een Tiny House van Boekhome.

Een Boekhome Lodge is een turn-key comfortabele, flexibele en volwaardige woning. De woning kan binnen één week kant en klaar opgeleverd worden. De kleine woningen voldoen volledig aan het Bouwbesluit en de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast zijn de woningen onder architectuur ontworpen.

Indien gewenst is de woning volledig circulair en 100% duurzaam. Hierdoor heeft u een woning met lage financiële lasten, die modulair te upgraden is. Voor het optimale woongemak worden de woningen standaard voorzien van hoogstaande techniek.

EEN totaalpakket
voor toekomstige huiseigenaren.

Door de modulaire constructie van de Boekhome woningen stoten de lodges minder CO2 uit. Dit heeft in de meeste gevallen een positief gevolg voor de maandelijkse financiële lasten. Daarnaast biedt het wonen in een Tiny House vele voordelen. Zo kunnen de prefab woningen van Boekhome binnen één week kant en klaar opgeleverd worden.

Na oplevering voldoen de woningen aan het bouwbesluit en de hoogste kwaliteiteisen. Mocht u later besluiten om uit te willen breiden, dan is dit ook zo geregeld. Na aankoop van een Boekhome lodge heeft u de mogelijkheid om aanvullende onderhoudscontracten af te sluiten.

Benieuwd welke woning bij u en uw wensen past? Scroll dan door op deze site.

Tiny House kopen2
Tiny House kopen3

BEWUST KWALITATIEF, DUURZAAM & CIRCULAIR BOUWEN.

Boekhome bedient allereerst bewoners die bewust bij willen dragen aan het milieu, de samenleving en de leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit begint bij de keuze van onze geselecteerde bouwproducten, het productieproces, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Boekhome is ervan overtuigd dat het prefab bouwen een grote bijdrage levert om deze uitstoot drastisch te doen verminderen. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab bouwen biedt zoveel meer dan alleen betaalbaarheid. Boekhome garandeert dat alle woningen voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid.

Boekhome presenteert een serie
aan hoogwaardige woningen.

Twee soorten woningen met flexibele, uitbreidbare en modulaire kubusconstructiewoningen.

Wat kost een Tiny House?

Wat een BoekHome Lodge kost is sterk afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften. Bij aankoop van een prefab woning moet u rekening houden met drie onderdelen, namelijk: de grond, het Tiny House en het onderhoud van de woning.

Tiny house kopen4

Koop een tiny house voor gebruik op eigen grond.

Een tiny house kopen kan gezien worden als een juiste investering wanneer je beschikt over een stuk grond of wanneer u uw vakantiepark verder wilt uitbreiden. In een tijd waarin de behoefte aan vrijheid en duurzaam wonen steeds groter wordt, zijn de Lodges van BoekHome ontwikkeld om deze behoefte te voldoen.

Wanneer u overweegt een tiny house te kopen, dan zijn de volwaardige en compacte woningen van Boekhome zeker de moeite waard. Zo beschikt een tiny huis over alle woonvoorzieningen en sluiten op het gebied van luxe aan bij de hoogste norm.

De tiny houses van BoekHome zijn verkrijgbaar in heel Nederland. Echter, is het wel van belang dat de grond om een tiny house op te bouwen al in beheer is. Wanneer u hebt besloten om een chaletwoning te kopen voor permanente bewoning, dan sluiten de woningen van BoekHome goed aan bij de alledaagse behoeften. Zo beschikken de chalets over een uitgebreide keuken, ruime slaapkamer en leefruimte.

Tiny house kopen4
Tiny house kopen Boekhome3

Geschikt voor iedere gezin samenstelling

Een tiny house kopen voor een recreatiepark zal aanslaan bij alle gezinssamenstellingen. Ongeacht het aantal gasten dat in uw park verblijven, de tiny houses van Boekhome voldoen aan alle verwachtingen. Zo zijn de Tiny Houses van BoekHome modulair uit te breiden. Dit maakt de woningen geschikt voor alle gezinnen. Wanneer u een Boekhome Lodge hebt gekocht en na verloop van tijd toe bent aan de volgende stap, dan is het heel gemakkelijk om de woningen verder uit te breiden. Door deze flexibele manier van bouwen is het uitbreiden van uw tiny house ook zeer snel en efficiënt te realiseren.

Wilt u een tiny house kopen en beschikt u al over eigen grond? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Een tiny house kopen om direct van te genieten

In tegenstelling tot de traditionele woningbouw is een tiny house kopen een proces wat niet lang hoeft te duren. Wanneer u al beschikt over een eigen stuk grond, dan kunt u binnen één week een houten chalet laten bouwen die voldoet aan alle woongemakken.

Nadat de woning ontwikkeld is, is het van belang om te starten met de fundering en het transport van de chalet. Wij van BoekHome helpen je ook bij dit proces graag verder. Zo hebben wij diverse partners, zodat we u kunnen ontzorgen gedurende het gehele traject. 

Heeft u vragen over het kopen van een prefab woning? Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tiny house kopen Boekhome4

Veelgestelde vragen

De aankoop van een chalet op eigen grond kan verschillende vragen oproepen. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we de meest voorkomende vragen onderstaand opgesteld.

Nee, we hebben wel contacten met diverse recreatieparken die kavels met onze chalets aanbieden.

Vanwege de sterk wisselende prijzen van bouwmaterialen geven we geen prijzen weer op onze website. Neem contact met ons op voor de actuele prijs.
Het plaatsen en stellen duurt een dag. Het grondwerk, dichtzetten en overige werkzaamheden ca drie dagen (in eigen beheer). Aflevering doorgaans 3 tot 6 maanden na definitieve opdracht. Neem contact op voor de actuele levertijden.