Tiny House kopen
in Utrecht of omgeving?

Het kopen van een Tiny House in Utrecht is mogelijk voor verschillende doelgroepen, ongeacht levensfase en samenstelling.

de Tiny Houses van Boekhome bieden de uitkomst.

Tiny House kopen in Utrecht of omgeving? Boekhome wil een steentje bijdragen om deze schaarste te doen terugdringen, waardoor er toegankelijkheid wordt gecreëerd. Betaalbaarheid is de drijfveer en comfort de maatstaaf. Boekhome is zich bewust van de krapte op de woonmarkt. Dit maakt het kopen van een Tiny House in Utrecht mogelijk voor verschillende doelgroepen, ongeacht de levensfase en samenstelling.

Bekijk de introductie van de Lodges. Dit zijn volwaardige compacte huizen voorzien van alle luxe en techniek die volledig aansluiten bij de huidige hoogste maatstaf. Kortom een woning indien gewenst energieneutraal, die daarnaast door de efficiënte indeling en hoogwaardige draagconstructie geen millimeter onbenut laat.

Geïnteresseerd in een betaalbare woning van Boekhome? Neem contact met ons op.

Tiny house Utrecht kopen

Tiny house in
Utrecht kopen?

Een Boekhome Lodge is een turn-key comfortabele, flexibele en volwaardige woning. De woning kan binnen één week kant en klaar opgeleverd worden. De Tiny Houses voldoen volledig aan het Bouwbesluit en de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast zijn de woningen onder architectuur ontworpen.

Indien gewenst is de woning volledig circulair en 100% duurzaam. Hierdoor heeft u een woning met lage financiële lasten, die modulair te upgraden is. Voor het optimale woongemak worden de woningen standaard voorzien van hoogstaande techniek.

TINY HOUSE KOPEN IN UTRECHT.

In Utrecht valt altijd wel iets te beleven. Zelfs voor de bewoners blijft de stad verrassen. Een Tiny House in Utrecht kopen is, ongeacht uw levensfase, een echte aanrader. Utrecht is compact en overzichtelijk. Musea, winkels en horeca liggen centraal, waardoor de stad gemakkelijk wandelend te verkennen is. De stad komt echt tot leven op de charmante pleinen en stegen. Verder is het kloppende hart van Nederland een eeuwenoude universiteitsstad. De Tiny Houses in de omgeving Utrecht zijn door de prijs een ideale optie voor starters, doorstromers, mantelzorg of recreatie. Daarnaast is het kopen van een Tiny House in Utrecht ook als investering enorm interessant.

Geïnteresseerd in een Tiny House in de omgeving van Utrecht? Neem contact met ons op.

Tiny house Utrecht kopen

als toekomstige huiseigenaar genieten van de beste service.

Door de modulaire constructie van de Boekhome woningen stoten de lodges minder CO2 uit. Dit heeft in de meeste gevallen een positief gevolg voor de maandelijkse financiële lasten. Daarnaast biedt het wonen in een Tiny House vele voordelen. Zo kunnen de prefab woningen van Boekhome binnen één week kant en klaar opgeleverd worden.

Na oplevering voldoen de woningen aan het Bouwbesluit en de hoogste kwaliteiteisen. Mocht u later besluiten om uit te willen breiden, dan is dit ook zo geregeld. Na aankoop van een Boekhome lodge heeft u de mogelijkheid om aanvullende onderhoudscontracten af te sluiten.

Benieuwd welke woning bij u en uw wensen past? Scroll dan door op deze site.

Boekhome presenteert
een serie aan Tiny Houses.

Twee soorten Tiny Houses met flexibele, uitbreidbare en modulaire kubusconstructiewoningen.

Tiny house Utrecht kopen

BEWUST KWALITATIEF, DUURZAAM & CIRCULAIR BOUWEN.

Boekhome bedient allereerst bewoners die bewust bij willen dragen aan het milieu, de samenleving en de leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit begint bij de keuze van onze geselecteerde bouwproducten, het productieproces, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Boekhome is ervan overtuigd dat het prefab bouwen een grote bijdrage levert om deze uitstoot drastisch te doen verminderen. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab bouwen biedt zoveel meer dan alleen betaalbaarheid. Boekhome garandeert dat alle woningen voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid.

Wat kost een
Tiny House
in Utrecht?

Wat een Tiny House kost is sterk afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften. Bij aankoop van een Tiny House moet u rekening houden met drie onderdelen, namelijk: de grond, het Tiny House en het onderhoud van de woning.

Bij Boekhome denken wij graag mee over de financiering van uw woning. Zo bieden wij een speciaal lease-programma aan en is het ook mogelijk om een hypotheek te krijgen op uw Tiny House. Wilt u meer weten over de financieringsmogelijkheden?

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden? Neem contact met ons op.

Tiny house Utrecht kopen