BoekHome is uitsluitend producent van hoogwaardige chaletwoningen. Wij kunnen je helaas niet ontzorgen op het gebied van huisvesting en/of grond.

Tiny House kopen
in Utrecht of omgeving?

Het kopen van een Tiny House in Utrecht is mogelijk voor verschillende recreatieparken, ongeacht grootte en samenstelling.

de Tiny Houses van Boekhome bieden de uitkomst.

Als recreatiepark een tiny House kopen in Utrecht of omgeving? Boekhome heeft een revolutionair prefab bouwconcept ontwikkeld wat de productie van hoge kwaliteit chalet woningen in kort tijd mogelijk maakt. Hierbij is betaalbaarheid de drijfveer en comfort de maatstaaf. Dit maakt het kopen van een Tiny House in Utrecht mogelijk voor verschillende doelgroepen, ongeacht de grootte en samenstelling van het park.

Bekijk hieronder de introductie van onze Lodges. Dit zijn volwaardige compacte huizen voorzien van alle luxe en techniek die volledig aansluiten bij de hoogste maatstaf. Kortom een woning, indien gewenst energieneutraal, die daarnaast door de efficiënte indeling en hoogwaardige draagconstructie geen millimeter onbenut laat.

Geïnteresseerd in een Tiny house woning van Boekhome? Neem contact met ons op.

Tiny house Utrecht kopen1

Tiny house in
Utrecht kopen?

Een Boekhome Lodge is een turn-key comfortabele, flexibele en volwaardige woning. De woning kan binnen één week kant en klaar opgeleverd worden. De Tiny Houses voldoen volledig aan het Bouwbesluit en de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast zijn de woningen onder architectuur ontworpen.

Indien gewenst is de woning volledig circulair en 100% duurzaam. Hierdoor heeft u een woning met lage financiële lasten, die modulair te upgraden is. Voor het optimale woongemak worden de woningen standaard voorzien van hoogstaande techniek.

TINY HOUSE KOPEN IN UTRECHT.

In Utrecht valt altijd wel iets te beleven. Zelfs voor de bewoners blijft de stad verrassen. Een Tiny House in Utrecht kopen is, ongeacht uw levensfase, een echte aanrader. Utrecht is compact en overzichtelijk. Musea, winkels en horeca liggen centraal, waardoor de stad gemakkelijk wandelend te verkennen is. De stad komt echt tot leven op de charmante pleinen en stegen. Verder is het kloppende hart van Nederland een eeuwenoude universiteitsstad. De Tiny Houses in de omgeving Utrecht zijn door de prijs een ideale optie voor starters, doorstromers, mantelzorg, campings of recreatie. Daarnaast is het kopen van een Tiny House in Utrecht ook als investering enorm interessant.

Geïnteresseerd in een Tiny House in de omgeving van Utrecht? Neem contact met ons op.

Tiny house Utrecht kopen2

als toekomstige huiseigenaar genieten van de beste service.

Door de modulaire constructie van de Boekhome woningen stoten de lodges minder CO2 uit. Dit heeft in de meeste gevallen een positief gevolg voor de maandelijkse financiële lasten. Daarnaast biedt het wonen in een Tiny House vele voordelen. Zo kunnen de prefab woningen van Boekhome binnen één week kant en klaar opgeleverd worden.

Na oplevering voldoen de woningen aan het Bouwbesluit en de hoogste kwaliteiteisen. Mocht u later besluiten om uit te willen breiden, dan is dit ook zo geregeld. Na aankoop van een Boekhome lodge heeft u de mogelijkheid om aanvullende onderhoudscontracten af te sluiten.

Benieuwd welke woning bij u en uw wensen past? Scroll dan door op deze site.

Boekhome presenteert
een serie aan Tiny Houses.

Twee soorten Tiny Houses met flexibele, uitbreidbare en modulaire kubusconstructiewoningen.

Tiny house Utrecht kopen3

BEWUST KWALITATIEF, DUURZAAM & CIRCULAIR BOUWEN.

Boekhome bedient allereerst recreatieparken die bewust bij willen dragen aan het milieu, de samenleving en de leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit begint bij de keuze van onze geselecteerde bouwproducten, het productieproces, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Boekhome is ervan overtuigd dat het prefab bouwen een grote bijdrage levert om deze uitstoot drastisch te doen verminderen. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab bouwen biedt zoveel meer dan alleen betaalbaarheid. Boekhome garandeert dat alle woningen voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid.

Wat kost een
Tiny House
in Utrecht?

Wat een Tiny House kost is sterk afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften. Bij aankoop van een Tiny House moet u rekening houden met drie onderdelen, namelijk: de grond, het Tiny House en het onderhoud van de woning.

Tiny house Utrecht kopen4

Veelgestelde vragen

De aankoop van een chalet op eigen grond kan verschillende vragen oproepen. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we de meest voorkomende vragen onderstaand opgesteld.

Nee, we hebben wel contacten met diverse recreatieparken die kavels met onze chalets aanbieden.

Vanwege de sterk wisselende prijzen van bouwmaterialen geven we geen prijzen weer op onze website. Neem contact met ons op voor de actuele prijs.
Het plaatsen en stellen duurt een dag. Het grondwerk, dichtzetten en overige werkzaamheden ca drie dagen (in eigen beheer). Aflevering doorgaans 3 tot 6 maanden na definitieve opdracht. Neem contact op voor de actuele levertijden.