Tiny House kopen
in Groningen of omgeving?

Tiny House kopen in Groningen of omgeving? In een tijd waarin er een steeds grotere behoefte aan mobiliteit en vrijheid is heeft Boekhome een innovatief prefab bouwconcept ontwikkeld.

de Tiny Houses van Boekhome bieden de uitkomst.

Het bouwconcept bestaat uit modulaire woningen, waarmee afgerekend wordt met de traditionele manier van wonen. Met het bouwconcept wil Boekhome een steentje bijdragen om de schaarste op de woningmarkt terug te dringen. Betaalbaarheid is de drijfveer en comfort de maatstaaf. Dit maakt het kopen van een Tiny House in Groningen mogelijk voor verschillende doelgroepen, ongeacht de levensfase en samenstelling.

De woningen zijn zo ingericht dat wanneer uw levenssituatie of gezinssamenstelling veranderd, de bestaande woonunits gemakkelijk uit te breiden zijn. Daarnaast heeft u bij aankoop van een Boekhome woning direct de beschikking tot (optionele) onderhoudspakketten. Zo geniet u onbezorgd van uw droomwoning.

Geïnteresseerd in een betaalbare woning van Boekhome? Neem contact met ons op.

Tiny House Groningen kopen

Tiny house in Groningen
kopen?

Een Boekhome Lodge is een turn-key comfortabele, flexibele en volwaardige woning. De woning kan binnen één week kant en klaar opgeleverd worden. De Tiny Houses voldoen volledig aan het Bouwbesluit en de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast zijn de woningen onder architectuur ontworpen.

Indien gewenst is de woning volledig circulair en 100% duurzaam. Hierdoor heeft u een woning met lage financiële lasten, die modulair te upgraden is. Voor het optimale woongemak worden de woningen standaard voorzien van hoogstaande techniek.

TINY HOUSE KOPEN IN Groningen.

De grootste avonturen beleef je in Groningen. De uitgestrekte polders maken Groningen de ideale stad voor natuurliefhebbers en mensen die graag de rust opzoeken. Groningen staat bekend om zijn prachtige monumenten, zoals de Martinitoren, en zijn gezellige binnenstad.

De hoofdstad van het Noorden bruist van cultuur en er zijn veel evenementen. Daarnaast zijn er in Groningen veel smaakvolle restaurants te vinden. Een Tiny House in Groningen kopen is een echte aanrader voor recreatie of bijvoorbeeld voor studenten. Daarnaast is het kopen van een Tiny House in Groningen ook als investering enorm interessant.

Geïnteresseerd in een Tiny House in de omgeving van Groningen? Neem contact met ons op.

Tiny House Groningen kopen

als toekomstige huiseigenaar genieten van de beste service.

Door de modulaire constructie van de Boekhome woningen stoten de lodges minder CO2 uit. Dit heeft in de meeste gevallen een positief gevolg voor de maandelijkse financiële lasten. Daarnaast biedt het wonen in een Tiny House vele voordelen. Zo kunnen de prefab woningen van Boekhome binnen één week kant en klaar opgeleverd worden.

Na oplevering voldoen de woningen aan het Bouwbesluit en de hoogste kwaliteiteisen. Mocht u later besluiten om uit te willen breiden, dan is dit ook zo geregeld. Na aankoop van een Boekhome lodge heeft u de mogelijkheid om aanvullende onderhoudscontracten af te sluiten.

Benieuwd welke woning bij u en uw wensen past? Scroll dan door op deze site.

Boekhome presenteert
een serie aan Tiny Houses.

Twee soorten Tiny Houses met flexibele, uitbreidbare en modulaire kubusconstructiewoningen.

Tiny House Groningen kopen

BEWUST KWALITATIEF, DUURZAAM & CIRCULAIR BOUWEN.

Boekhome bedient allereerst bewoners die bewust bij willen dragen aan het milieu, de samenleving en de leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit begint bij de keuze van onze geselecteerde bouwproducten, het productieproces, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Boekhome is ervan overtuigd dat het prefab bouwen een grote bijdrage levert om deze uitstoot drastisch te doen verminderen. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab bouwen biedt zoveel meer dan alleen betaalbaarheid. Boekhome garandeert dat alle woningen voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid.

Wat kost een
Tiny House in Groningen?

Wat een Tiny House kost is sterk afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften. Bij aankoop van een Tiny House moet u rekening houden met drie onderdelen, namelijk: de grond, het Tiny House en het onderhoud van de woning.

Bij Boekhome denken wij graag mee over de financiering van uw woning. Zo bieden wij een speciaal lease-programma aan en is het ook mogelijk om een hypotheek te krijgen op uw Tiny House. Wilt u meer weten over de financieringsmogelijkheden? Bekijk dan de financiering pagina.

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden? Neem contact met ons op.

Tiny House Groningen kopen