Tiny House kopen
in Eindhoven of omgeving?

Tiny House kopen in Eindhoven of omgeving? De lodges van Boekhome zijn beschikbaar voor verschillende doelgroepen, ongeacht de levensfase of samenstelling.

de Tiny Houses van Boekhome bieden de uitkomst.

Tiny House kopen in Eindhoven of omgeving? In een tijd waarin er een steeds grotere behoefte aan vrijheid en flexibiliteit heeft Boekhome, als innovatieve producent van hoogwaardige en circulaire prefab woningen een bouwconcept ontwikkeld waarmee afgerekend wordt met de traditionele manier van wonen. Betaalbaarheid is de drijfveer en comfort de maatstaaf. Dit maakt het kopen van een Tiny House in Eindhoven mogelijk voor verschillende doelgroepen, ongeacht de levensfase en samenstelling.

In een tijd waarin er in Nederland een dringend tekort aan betaalbare woningen is, gepaard met strenge milieueisen en een tekort aan kundig bouwpersoneel zien we dat huizenprijzen explosief blijven stijgen. Het gevolg is dat het bezit van een eigen woning niet meer vanzelfsprekend is.

Boekhome biedt dé oplossing voor de problematiek op de huizenmarkt.

Geïnteresseerd in een betaalbare woning van Boekhome? Neem contact met ons op.

Tiny House Eindhoven kopen

Tiny house in Eindhoven
kopen?

Een Boekhome Lodge is een turn-key comfortabele, flexibele en volwaardige woning. De woning kan binnen één week kant en klaar opgeleverd worden. De Tiny Houses voldoen volledig aan het Bouwbesluit en de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast zijn de woningen onder architectuur ontworpen.

Indien gewenst is de woning volledig circulair en 100% duurzaam. Hierdoor heeft u een woning met lage financiële lasten, die modulair te upgraden is. Voor het optimale woongemak worden de woningen standaard voorzien van hoogstaande techniek.

TINY HOUSE KOPEN IN Eindhoven.

Met meerdere parken, horecagelegenheden en boetiekjes heeft Eindhoven genoeg te bieden om optimaal te kunnen genieten. De stad uit de provincie Brabant staat bekend om zijn technologische bedrijven en faciliteiten die de oorsprong hebben bij Philips. De moderne opbouw van de stad heeft Eindhoven dan ook grotendeels aan Philips te danken. Eindhoven is een grote universiteitsstad waar technologie centraal staat. Eindhoven is economisch gezien dan ook een succesvolle regio in Nederland.

Daarnaast beschikt de stad over verschillende bezienswaardigheden, waaronder het Van Abbemuseum, Philips Museum, DAF museum en het PreHistorisch Dorp. Kortom, een Tiny House kopen in Eindhoven is, ongeacht uw levensfase, een echte aanrader. De Tiny Houses in de omgeving Eindhoven zijn door de prijs een ideale optie voor starters, doorstromers, mantelzorg of recreatie. Daarnaast is het kopen van een Tiny House in Eindhoven ook als investering enorm interessant.

Geïnteresseerd in een Tiny House in de omgeving van Eindhoven? Neem contact met ons op.

Tiny House Eindhoven kopen

als toekomstige huiseigenaar genieten van de beste service.

Door de modulaire constructie van de Boekhome woningen stoten de lodges minder CO2 uit. Dit heeft in de meeste gevallen een positief gevolg voor de maandelijkse financiële lasten. Daarnaast biedt het wonen in een Tiny House vele voordelen. Zo kunnen de prefab woningen van Boekhome binnen één week kant en klaar opgeleverd worden.

Na oplevering voldoen de woningen aan het Bouwbesluit en de hoogste kwaliteiteisen. Mocht u later besluiten om uit te willen breiden, dan is dit ook zo geregeld. Na aankoop van een Boekhome lodge heeft u de mogelijkheid om aanvullende onderhoudscontracten af te sluiten.

Benieuwd welke woning bij u en uw wensen past? Scroll dan door op deze site.

Boekhome presenteert
een serie aan Tiny Houses.

Twee soorten Tiny Houses met flexibele, uitbreidbare en modulaire kubusconstructiewoningen.

Tiny House Eindhoven kopen

BEWUST KWALITATIEF, DUURZAAM & CIRCULAIR BOUWEN.

Boekhome bedient allereerst bewoners die bewust bij willen dragen aan het milieu, de samenleving en de leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit begint bij de keuze van onze geselecteerde bouwproducten, het productieproces, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Boekhome is ervan overtuigd dat het prefab bouwen een grote bijdrage levert om deze uitstoot drastisch te doen verminderen. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab bouwen biedt zoveel meer dan alleen betaalbaarheid. Boekhome garandeert dat alle woningen voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid.

Wat kost een
Tiny House in Eindhoven?

Wat een Tiny House kost is sterk afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften. Bij aankoop van een Tiny House moet u rekening houden met drie onderdelen, namelijk: de grond, het Tiny House en het onderhoud van de woning.

Bij Boekhome denken wij graag mee over de financiering van uw woning. Zo bieden wij een speciaal lease-programma aan en is het ook mogelijk om een hypotheek te krijgen op uw Tiny House. Wilt u meer weten over de financieringsmogelijkheden?

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden? Neem contact met ons op.

Tiny House Eindhoven kopen