BoekHome is uitsluitend producent van hoogwaardige chaletwoningen. Wij kunnen je helaas niet ontzorgen op het gebied van huisvesting en/of grond.

Tiny House kopen
in Amsterdam of omgeving?

Bent u van plan een tiny house te kopen in Amsterdam of omgeving? Denk dan eens aan de lodges van Boekhome.

de Tiny Houses van Boekhome bieden de uitkomst.

In een tijd waarin er in Nederland een dringend tekort is aan materialen en vaklieden, gepaard met strenge milieueisen heeft BoekHome een revolutionaire prefab bouwconcept ontwikkeld voor recreatieparken en campings.

Het revolutionaire prefab bouwconcept van Boekhome biedt de oplossing voor de snelle groei in de recreatiesector. De lodges van Boekhome zijn betaalbaar, comfortabel en indien gewenst energieneutraal. Dit maakt het kopen van een Tiny House in Amsterdam mogelijk voor verschillende recreatieparken en campings. Ongeacht de omvang en samenstelling.

Geïnteresseerd in een Tiny house woning voor uw recreatiepark?Neem contact met ons op.

Tiny House Amsterdam kopen1

Tiny house in Amsterdam
kopen?

Een Boekhome Lodge is een turn-key comfortabele, flexibele en volwaardige woning. De woning kan binnen één week kant en klaar opgeleverd worden. De Tiny Houses voldoen volledig aan het Bouwbesluit en de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast zijn de woningen onder architectuur ontworpen.

Indien gewenst is het tiny house volledig circulair en 100% duurzaam. Hierdoor heeft u een woning met lage financiële lasten, die modulair te upgraden is. Voor het optimale woongemak worden de woningen standaard voorzien van hoogstaande techniek.

TINY HOUSE
KOPEN IN
AMSTERDAM.

Een Tiny House in Amsterdam kopen is voor ieder recreatiepark een aanrader. De hoofdstad van Nederland staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. De stad is voorzien van verschillende musea met onder andere het Rijksmuseum. Verder zijn fietsen onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad. Zo is de stad gemakkelijk met de fiets te bereiken.

De Tiny Houses in de omgeving Amsterdam zijn door de prijs en snelle productietijden een ideale optie voor alle recreatieparken, campings en bungalowparken in de omgeving rondom Amsterdam. Daarnaast is het kopen van een Tiny House in Amsterdam ook als investering enorm interessant.

Tiny House Amsterdam kopen2

energieneutrale tiny house
in Amsterdam kopen?

Door de modulaire constructie van de Boekhome woningen stoten de lodges minder CO2 uit. Dit heeft in de meeste gevallen een positief gevolg voor de maandelijkse financiële lasten. Daarnaast bieden Tiny Houses vele voordelen. Zo kunnen de prefab woningen van Boekhome binnen één week kant en klaar opgeleverd worden.

Na oplevering voldoen de woningen aan het Bouwbesluit en de hoogste kwaliteiteisen. Mocht u later besluiten om uit te willen breiden, dan is dit ook zo geregeld. Na aankoop van een Boekhome lodge heeft u de mogelijkheid om aanvullende onderhoudscontracten af te sluiten.

Benieuwd welke woning bij u en uw wensen past? Scroll dan door op deze site.

Boekhome presenteert
een serie aan Tiny Houses.

Twee soorten Tiny Houses met flexibele, uitbreidbare en modulaire kubusconstructiewoningen.

Tiny House Amsterdam kopen3

BEWUST KWALITATIEF, DUURZAAM & CIRCULAIR BOUWEN.

Boekhome bedient allereerst recreatieparken die bewust bij willen dragen aan het milieu, de samenleving en de leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen/leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit begint bij de keuze van onze geselecteerde bouwproducten, het productieproces, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Boekhome is ervan overtuigd dat het prefab bouwen een grote bijdrage levert om deze uitstoot drastisch te doen verminderen. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab bouwen biedt zoveel meer dan alleen betaalbaarheid. Boekhome garandeert dat alle woningen voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid.

Wat kost een
Tiny House in Amsterdam?

Wat een Tiny House kost is sterk afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften. Bij aankoop van een Tiny House moet u rekening houden met drie onderdelen, namelijk: de grond, het Tiny House en het onderhoud van de woning.

Veelgestelde vragen

De aankoop van een chalet op eigen grond kan verschillende vragen oproepen. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we de meest voorkomende vragen onderstaand opgesteld.

Nee, we hebben wel contacten met diverse recreatieparken die kavels met onze chalets aanbieden.

Vanwege de sterk wisselende prijzen van bouwmaterialen geven we geen prijzen weer op onze website. Neem contact met ons op voor de actuele prijs.
Het plaatsen en stellen duurt een dag. Het grondwerk, dichtzetten en overige werkzaamheden ca drie dagen (in eigen beheer). Aflevering doorgaans 3 tot 6 maanden na definitieve opdracht. Neem contact op voor de actuele levertijden.