Houten Prefab chaletbouw

Met meer dan 40 jaar ervaring in de bouw is Boekhome de specialist in houten prefab chaletbouw. Een prefab chalet kopen? De lodges zijn van hoge kwaliteit en binnen één week gebruiksklaar.

Houten prefab chalet kopen.

Een houten prefab chalet kopen als vakantiehuizen of wellicht voor permanente woningen? Een goede keuze. In een tijd waar materialen en mankrachten zeer schaars zijn is het wonen in een prefab chalet de oplossing. Een houten prefab chalet biedt veel flexibiliteit. Bij Boekhome is het prefab chaletbouw proces dermate snel dat u binnen één week al de chalets kunt plaatsen op uw vakantiepark of eigen grond. Naast de snelheid, zijn ook de relatief lage bouwkosten een voordeel.

Het prefab chaletbouw ontwikkelproces van Boekhome is zo ontwikkeld dat de chalets een zeer laag energieverbruik hebben. Door veelal hout te gebruiken in het ontwerp, blijft de warmte van de chalet beter tussen de muren. Hierdoor hoeft er niet voortdurend gestookt te worden.

Wanneer u uw prefab woning voor permanente bewoning wilt inzetten, dan is de chalet direct klaar voor gebruik. U kunt hierdoor snel en in grote getallen chalets plaatsten op uw eigen grond. 

Houten prefab chaletbouw1

Prefab chaletbouw op eigen grond.

Wanneer u over een stukken grond beschikt, dan is het heel gemakkelijk om meerdere nieuwe prefab chalets te laten bouwen. Gezamenlijk met Boekhome kunt u al uw wensen bespreken, zodat wij alle prefab woningen voor bijvoorbeeld uw vakantiepark naar wens kunnen maken. De lodges van Boekhome zijn voorzien van alle voorzieningen die u van een woning verwacht. Daarnaast zijn onze prefab woningen voor verschillende doeleinden in te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een recreatiewoningen of mantelzorgwoningen.

Een houten prefab chalet kopen?

Wanneer u houten prefab chalet wilt kopen, dan bent u bij Boekhome aan het goede adres. Tijdens een eerste gesprek kunt u uw wensen en behoeften bespreken. Wij hebben twee kwalitatieve chalets, maar eventuele maatwerkoplossingen zijn ook mogelijk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de materialen die tijdens het productieproces van de houten chalet gebruikt moeten worden.

Daarnaast is ook de indeling van de woonruimte van belang. Wanneer u de woningen bijvoorbeeld in wilt zetten als mantelzorgwoningen, dan zijn bredere gangen bijvoorbeeld gewenst. Ook bij vakantiewoningen kan de indeling van de houten prefab chalet verschillen.

Naast het laten bouwen van de houten chalet is het ook zeer belangrijk om de fundatie en het transport van de chalet goed op orde te hebben. Bij Boekhome kunnen wij u tijdens het gehele proces ontzorgen. Ook voor transport en fundatie kunt u bij ons of onze partners terecht. 

Prefab chalet kopen1

Energiezuinige prefab chaletbouw met lage maandelijkse kosten

Door de modulaire constructie van de houten prefab woningen stoten de lodges van Boekhome minder CO2 uit. Dit heeft in de meeste gevallen een positief gevolg voor de maandelijkse financiële lasten voor uw organisatie. Een houten chalet staat bekend om zijn hoge isolatiewaarde. Wonen in een houten chalet betekent een flinke daling in de maandelijkse energiekosten. Zo koelt hout traag af, waardoor er in de winter minder gestookt hoeft te worden. 

Zowel tijdens het productieproces als wanneer u de chalets geplaatst hebt, zijn de houten chalets een duurzame keuze. Wanneer er op het dak van de chalet zonnepanelen geplaatst zijn, dan is het zelfs mogelijk om de chalet nog duurzamer te maken.

Boekhome presenteert een
serie aan houten chalets

Twee soorten houten chalets met flexibele, uitbreidbare en modulaire kubusconstructiewoningen.

Houten prefab chaletbouw3

BEWUST KWALITATIEF, DUURZAAM & CIRCULAIR BOUWEN.

Boekhome bedient allereerst recreatieparken die bewust bij willen dragen aan het milieu, de samenleving en de leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit begint bij de keuze van onze geselecteerde bouwproducten, het productieproces, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Boekhome is ervan overtuigd dat het prefab bouwen een grote bijdrage levert om deze uitstoot drastisch te doen verminderen. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab bouwen biedt zoveel meer dan alleen betaalbaarheid. Boekhome garandeert dat alle woningen doorgaans voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid.

Prefab chaletbouw. Wat zijn de kosten?

De prijs van het laten bouwen van een houten chalet is sterk afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften. Denk goed na over hoe u uw chalet in wilt zetten en waarvoor? Is de nieuwe chalet bedoelt als vakantiewoning en komt deze op een recreatiepark te staan? Of laat u een chalet bouwen voor mantelzorg doeleinden? Afhankelijk van uw keuze, zullen we de chalet aan moeten passen naar de juiste samenstelling. Naast de productie van de prefab chaletbouw, moet u ook rekening houden met het plaatsen van de fundatie en het transporteren van de chalet.

De prijs van een houten chalet hangt veelal af van drie hoofdfactoren, namelijk de grond, de chalet en het onderhoud van de woning.

Houten prefab chaletbouw4

Een prefab chalet om direct van te genieten

In tegenstelling tot de traditionele woningbouw is prefab chaletbouw een proces wat niet lang op zich laat wachten. Wanneer u zelf al beschikt over een eigen stuk grond, zoals een recreatiepark, dan kunt u binnen één week een houten chalet laten bouwen die voldoet aan alle woongemakken.

Nadat de woning ontwikkeld is, is het van belang om te starten met de fundering en het transport van de chalet. Wij van BoekHome helpen u ook bij dit proces graag verder. Zo hebben wij diverse partners, zodat we u kunnen ontzorgen gedurende het gehele traject. 

Heeft u vragen over het kopen van een prefab woning? Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Prefab chaletbouw

Veelgestelde vragen

De aankoop van een chalet op eigen grond kan verschillende vragen oproepen. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we de meest voorkomende vragen onderstaand opgesteld.

Nee, we hebben wel contacten met diverse recreatieparken die kavels met onze chalets aanbieden.

Vanwege de sterk wisselende prijzen van bouwmaterialen geven we geen prijzen weer op onze website. Neem contact met ons op voor de actuele prijs.
Het plaatsen en stellen duurt een dag. Het grondwerk, dichtzetten en overige werkzaamheden ca drie dagen (in eigen beheer). Aflevering doorgaans 3 tot 6 maanden na definitieve opdracht. Neem contact op voor de actuele levertijden.