Houten Prefab chaletbouw

Met meer dan 40 jaar ervaring in de bouw is Boekhome de specialist in houten prefab chaletbouw. Een prefab chalet kopen? De lodges zijn van hoge kwaliteit en binnen één week gebruiksklaar.

Houten prefab chalet kopen.

Een houten prefab chalet kopen als vakantiehuis of wellicht voor permanente bewoning? Een goede keuze. In een tijd waar betaalbare woningen zeer schaars zijn is het wonen in een chalet de oplossing. Een houten prefab chalet biedt veel flexibiliteit. Bij Boekhome is het prefab chaletbouw proces dermate snel dat u binnen één week al kunt genieten van uw gloednieuwe woning. Naast de snelheid, zijn ook de relatief lage bouwkosten een voordeel.

Het prefab chaletbouw ontwikkelproces van Boekhome is zo ontwikkeld dat de chalets een zeer laag energieverbruik hebben. Door veelal hout te gebruiken in het ontwerp, blijft de warmte van de chalet beter tussen de muren. Hierdoor hoeft er niet voortdurend gestookt te worden.

Wanneer u uw prefab woning voor permanente bewoning wilt inzetten, dan is de chalet direct klaar voor gebruik.

Houten prefab chaletbouw

Prefab chaletbouw op eigen grond.

Wanneer u over een stuk grond beschikt, dan is het heel gemakkelijk om een nieuwe prefab chalet te laten bouwen. Gezamenlijk met Boekhome kunt u al uw wensen bespreken, zodat wij uw prefab woning naar wens kunnen maken. De lodges van Boekhome zijn voorzien van alle voorzieningen die u van een woning verwacht. Daarnaast zijn onze prefab woningen voor verschillende doeleinden in te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een recreatiewoning of een mantelzorgwoning. De lodges van Boekhome maken betaalbaar wonen mogelijk.

Een houten prefab chalet kopen?

Wanneer u een houten prefab chalet wilt kopen, dan bent u bij Boekhome aan het goede adres. Tijdens een eerste gesprek kunt u uw wensen en behoeften bespreken. Wij hebben twee kwalitatieve chalets, maar eventuele maatwerkoplossingen zijn ook mogelijk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de materialen die tijdens het productieproces van de houten chalet gebruikt moeten worden.

Daarnaast is ook de indeling van de woonruimte van belang. Wanneer u de woning bijvoorbeeld in wilt zetten als mantelzorgwoning, dan zijn bredere gangen bijvoorbeeld gewenst. Ook bij een vakantiewoning kan de indeling van de houten prefab chalet verschillen.

Naast het laten bouwen van de houten chalet is het ook zeer belangrijk om de fundatie en het transport van de chalet goed op orde te hebben. Bij Boekhome kunnen wij u tijdens het gehele proces ontzorgen. Ook voor transport en fundatie kunt u bij ons of onze partners terecht. 

Prefab chalet kopen

Energiezuinige prefab chaletbouw met lage maandelijkse kosten

Door de modulaire constructie van de houten prefab woningen stoten de lodges van Boekhome minder CO2 uit. Dit heeft in de meeste gevallen een positief gevolg voor de maandelijkse financiële lasten. Een houten chalet staat bekend om zijn hoge isolatiewaarde. Wonen in een houten chalet betekent een flinke daling in de maandelijkse energiekosten. Zo koelt hout traag af, waardoor u in de winter minder hoeft te stoken. 

Zowel tijdens het productieproces als wanneer u in de chalet woont, zijn de houten chalets een duurzame keuze. Wanneer u op het dak van uw chalet zonnepanelen plaatst, dan is het zelfs mogelijk om de chalet nog duurzamer te maken.

Boekhome presenteert een
serie aan houten chalets

Twee soorten houten chalets met flexibele, uitbreidbare en modulaire kubusconstructiewoningen.

Houten prefab chaletbouw

BEWUST KWALITATIEF, DUURZAAM & CIRCULAIR BOUWEN.

Boekhome bedient allereerst bewoners die bewust bij willen dragen aan het milieu, de samenleving en de leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit begint bij de keuze van onze geselecteerde bouwproducten, het productieproces, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Boekhome is ervan overtuigd dat het prefab bouwen een grote bijdrage levert om deze uitstoot drastisch te doen verminderen. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab bouwen biedt zoveel meer dan alleen betaalbaarheid. Boekhome garandeert dat alle woningen doorgaans voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid.

Prefab chaletbouw. Wat zijn de kosten?

De prijs van het laten bouwen van een houten chalet is sterk afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften. Denk goed na over hoe u uw chalet in wilt zetten en waarvoor? Is de nieuwe chalet bedoelt als vakantiewoning of moet de woning geschikt zijn voor de mantelzorg? Daarnaast moet u ook rekening houden met de fundatie en het transport van de chalet.

De prijs van een houten chalet hangt veelal af van drie hoofdfactoren, namelijk de grond, de chalet en het onderhoud van de woning.

Bij Boekhome denken wij graag mee aan de financiering van uw woning. Zo zijn er mogelijkheden om de Boekhome Lodge te leasen. Verder is het ook mogelijk om een hypotheek te krijgen op uw houten chaletwoning.

Houten prefab chaletbouw