Boekhome op Floriade 2022

Eens in de 10 jaar wordt de wereldtuinbouwtentoonstelling gehouden. Op deze tentoonstelling ontdek je oplossingen die de steden op een duurzame manier nog leuker en mooier maken. Dit jaar staat EuroParcs  op de Floriade met een lodge van BoekHome. Kom langs en mis het niet.

Just Nature Recreatiewoningen

De Just Nature recreatiewoning is met behoud van uitstraling en comfort volledig verduurzaamd en toekomstbestendig gemaakt onder meer door het gebruik van duurzame materialen en slimme domotica die je informeren over onder andere het energieverbruik. Bijzonder is de modulaire badkamer die vanaf de uitschuifbare buitenzijde in zijn geheel en snel te vervangen is. Deze recreatiewoning is volledig zelfvoorzienend.

Floriade 2022 21
Floriade 2022 3

Zeer unieke chalet, speciaal ontwikkeld voor de Floriade

Voor de Floriade hebben we een zeer unieke chalet ontwikkeld die zowel volledig zelfvoorzienend als modulair is ingericht. Door de kleurstelling, de gekozen materialen en de ligging van de woning krijg je direct een ‘back to nature’ gevoel bij het betreden van de woning.

De Floriade 2022 in Almere is dagelijks geopend van 10:00u tot 19:00u. Wij heten jou dat ook van harte welkom om hier een kijkje te nemen.

Wat maakt de Just Nature op de Floriade uniek?

De woning die BoekHome heeft geproduceerd voor EuroParcs op de Floriade is zeer uniek. Zo is de isolatie in de wanden gemaakt van gerecycled oud papier met cellulose. De gevels van de chalet zijn geproduceerd van gerecycled aluminium in combinatie met thermisch gemodificeerde houten delen. Ook het dak is volledig voorzien van gerecyclede materialen. Bovendien biedt het sedum dak de mogelijkheid om zonnepanelen op te plaatsen.

Vanwege het thema modulair bouwen is de badkamer van de chalet elektronisch in- en uitschuifbaar. Op één wand in de woonkamer, op het toilet en in de badkamer zijn vochtwerende antistuco aangebracht. Gezien het duurzame aspect van de woning is de chalet volledig gasloos en wordt deze verwarmd door infrarood panelen. 

Als kers op de taart is de chalet ook voorzien van de nieuwste technologieën, zo is zowat alles bedienbaar en uitleesbaar met de tablet.

Met behulp van de tablet is het mogelijk om het slot, de verwarming, het bestellen van eten, het huren van een fiets en het bedienen van de slagboom volledig mogelijk. Alles om jouw vakantie tot een beleving te maken. 

Floriade 2022 4

Veelgestelde vragen

De aankoop van een chalet op eigen grond kan verschillende vragen oproepen. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we de meest voorkomende vragen onderstaand opgesteld.

Nee, we hebben wel contacten met diverse recreatieparken die kavels met onze chalets aanbieden.

Vanwege de sterk wisselende prijzen van bouwmaterialen geven we geen prijzen weer op onze website. Neem contact met ons op voor de actuele prijs.
Het plaatsen en stellen duurt een dag. Het grondwerk, dichtzetten en overige werkzaamheden ca drie dagen (in eigen beheer). Aflevering doorgaans 3 tot 6 maanden na definitieve opdracht. Neem contact op voor de actuele levertijden.

Benieuwd wat Boekhome voor jou kan betekenen?

Als bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van woningen, hebben we alle kennis in huis om een product te garanderen dat jarenlang meegaat, weinig onderhoud nodig heeft en waardevast blijft. Nooit worden er concessies gedaan aan materialen en aan ambachtelijke productiemethoden. We maken uiteraard wel gebruik van innovatieve technieken en hoogwaardige geautomatiseerde processen om snel en efficiënt te kunnen produceren.

lodge boekhome 1 new