Luxe mantelzorgwoning bouwen met Boekhome

Mantelzorgwoning laten bouwen door Boekhome? Wij bieden maatwerk mogelijkheden om uw luxe mantelzorgwoning te voorzien van alle woongemakken. De woningen kunnen volledig geproduceerd worden naar uw wens. De mantelzorgwoning zal binnen één week na productie klaar zijn voor gebruik.

Top kwaliteit luxe mantelzorgwoning laten bouwen

Een luxe mantelzorgwoning bouwen als nieuw verblijf? Samen met u bespreken we uw wensen en behoeften, zodat de perfecte woonsituatie gecreëerd kan worden. 

Door het innovatieve productieproces heeft het bouwen van een mantelzorgwoning niet veel tijd nodig. Binnen één week kan uw mantelzorgwoning al gereed voor gebruik zijn. Na het bespreken en afstemmen van uw wensen, kunt u al snel de woning in gebruik nemen. Ook maken wij tijdens het productieproces gebruik van kwalitatieve materialen. Hierdoor zijn de mantelzorgwoningen altijd van de beste kwaliteit. De woningen zijn grotendeels gemaakt van hout. Hierdoor heeft de woning een elegante uitstraling en is het ook nog energiezuinig. Het energieverbruik gaat hierdoor namelijk omlaag. 

 

Mantelzorgwoning bouwen 3

mantelzorgwoning bouwen

Een mantelzorgwoning bouwen om iemand te verzorgen. Bij Boekhome denken we graag met u mee tijdens het proces van productie tot eventuele plaatsing en het leggen van de fundatie. Zodra u eigen grond heeft kunnen we de woning direct bij u komen plaatsen. 

Bij Boekhome zijn we in staat om op verzoek een woning te bouwen die onder architectuur ontworpen is. Eén van de architecten waar wij mee samen werken is de Design Studio van Kees Marcelis.

Waar moet u op letten wanneer u een mantelzorgwoning wilt laten bouwen?

Tijdens een eerste gesprek is het erg belangrijk om de wensen en behoeften in kaart te brengen. Hierdoor hebben we een doel voor ogen en kunnen we samen met u gaan bouwen. Ook is het handig om na te denken over de materialen die tijdens het productieproces gebruikt moeten worden.

Daarnaast is de indeling van de woonruimte erg belangrijk. Denk hierbij aan bredere gangen die bij het bouwen van een mantelzorgwoning wel gewenst zijn. In zo’n situatie is de indeling uiteraard anders dan bij het bouwen van een recreatiewoning.

Het is ook belangrijk om het transport van de mantelzorgwoning op orde te hebben. Bij Boekhome kunnen wij u tijdens het gehele proces ontzorgen. Ook voor transport en fundatie kunt u bij ons of onze partners terecht. 

Mantelzorgwoning bouwen 4

Mantelzorgwoning bouwen

De mantelzorgwoningen stoten minder CO2 uit door de modulaire constructie van Boekhome. In de meeste gevallen heeft dit een positief effect op de maandelijkse financiële lasten. Een houten chalet staat bekend om zijn hoge isolatiewaarde. Een flinke daling in de kosten zal er ontstaan wanneer u woont in een houten mantelzorgwoning. Dit komt doordat hout traag afkoelt, waardoor u in de winter minder hoeft te stoken.  

Zowel tijdens het productieproces als wanneer u in de chalet woont, zijn de houten chalets een duurzame keuze. Het is mogelijk om de woningen nog duurzamer te maken. Je kan er namelijk zonnepanelen op plaatsen waardoor de woning nog duurzamer wordt. 

Boekhome presenteert een
serie aan mantelzorgwoningen.

Twee soorten houten mantelzorgwoningen met flexibele, uitbreidbare en modulaire kubusconstructiewoningen.

Mantelzorgwoning bouwen 5

BEWUST KWALITATIEF, DUURZAAM & CIRCULAIR BOUWEN.

Bij Boekhome bedienen wij recreatieparken en mantelzorgwerkers die bewust bij willen dragen aan het milieu, de leefbaarheid en de samenleving. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit start bij de keuze van het productieproces, de bouwproducten, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar. 

Het prefab bouwen zorgt voor minder uitstoot. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab bouwen zorgt naast betaalbaarheid voor enorm veel mogelijkheden. Boekhome garandeert dat alle woningen doorgaans voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid.

Mantelzorgwoning kosten

De prijs van een mantelzorgwoning hangt sterk af van uw eigen wensen en behoeften. Zo is het ook belangrijk om na te denken waar u de woning wilt plaatsen. Daarnaast is het ook van belang om na te denken over het transport van de woningen. 

De prijs van een mantelzorgwoning hangt veelal af van drie hoofdfactoren, namelijk de grond, de chalet en het onderhoud van de woning.

Veelgestelde vragen

De aankoop van een mantelzorgwoning op eigen grond kan verschillende vragen oproepen. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we de meest voorkomende vragen onderstaand opgesteld.

Nee, we hebben wel contacten met diverse recreatieparken die kavels met onze woningen aanbieden.

Vanwege de sterk wisselende prijzen van bouwmaterialen geven we geen prijzen weer op onze website. Neem contact met ons op voor de actuele prijs.
Het plaatsen en stellen duurt een dag. Het grondwerk, dichtzetten en overige werkzaamheden ca drie dagen (in eigen beheer). Aflevering doorgaans 3 tot 6 maanden na definitieve opdracht. Neem contact op voor de actuele levertijden.