Luxe chalet bouwen met Boekhome

Luxe chalet bouwen met maatwerk mogelijkheden. De Boekhome chalets kunnen volledig geproduceerd worden naar uw wensen. Binnen één week klaar voor gebruik.

Luxe chalet bouwen van top kwaliteit

Een luxe chalet bouwen als woning, recreatiewoning of als zorgunit? Gezamenlijk met u bekijken we de ideale woonsituatie, zodat de chalets goed aansluiten bij hetgeen waarvoor ze gebruikt worden. 

Door ons innovatieve productieproces is een luxe chalet bouwen geen tijdrovend proces. Binnen een termijn van zeven dagen kan uw chalet al gebruiksklaar zijn. Hierdoor kunt u na het bespreken van de wensen en behoeften de chalet al snel op uw recreatiepark plaatsen. Tijdens de ontwikkeling van de chalets maken wij gebruik van de beste materialen. Hierdoor zijn de luxe chalets van top kwaliteit. Het grootste gedeelte van de chalet is gebouwd van hout. Deze materiaalsoort heeft een elegante uitstraling en is daarnaast energiezuinig. Hierdoor hebben de chalets van Boekhome een zeer laag energieverbruik.

 

Luxe chalet bouwen1

Luxe chalet bouwen

Een luxe chalet bouwen als vakantiewoning of om in te wonen. Bij Boekhome denken we graag met u mee tijdens het proces van productie tot eventuele plaatsing en het leggen van de fundatie. Wel is het van belang om zelf al over grond te bezitten, zodat de chalet na productie direct geplaatst kan worden. Wij hebben als bedrijf zelf geen kavels in beheer.

Bij Boekhome zijn we in staat om op verzoek een luxe chalet te bouwen die onder architectuur ontworpen is. Eén van de architecten waar wij mee samen werken is de Design Studio van Kees Marcelis.

Waar moet u op letten wanneer u een luxe chalet wilt laten bouwen?

Wanneer u een luxe chalet wilt laten bouwen, dan is het van belang om tijdens het eerste gesprek goed in kaart te brengen wat u wensen en behoeften zijn. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de materialen die tijdens het productieproces van de houten chalet gebruikt moeten worden.

Daarnaast is ook de indeling van de woonruimte van belang. Wanneer u de woning bijvoorbeeld in wilt zetten als mantelzorgwoning, dan zijn bredere gangen bijvoorbeeld gewenst. Ook bij een vakantiewoning kan de indeling van de houten chalet verschillen.

Naast het laten bouwen van de houten chalet is het ook zeer belangrijk om de fundatie en het transport van de chalet goed op orde te hebben. Bij Boekhome kunnen wij u tijdens het gehele proces ontzorgen. Ook voor transport en fundatie kunt u bij ons of onze partners terecht. 

Luxe chalet bouwen2

Luxe chalet bouwen voor permanente bewoning.

Door de modulaire constructie van de houten chalets stoten de lodges van Boekhome minder CO2 uit. Dit heeft in de meeste gevallen een positief gevolg voor de maandelijkse financiële lasten. Een houten chalet staat bekend om zijn hoge isolatiewaarde. Wonen in een houten chalet betekent een flinke daling in de maandelijkse energiekosten. Zo koelt hout traag af, waardoor u in de winter minder hoeft te stoken. 

Zowel tijdens het productieproces als wanneer u eigenaar bent van een luxe chatel is de houten chalet een duurzame keuze. Wanneer u op het dak van uw chalet zonnepanelen plaatst, dan is het zelfs mogelijk om de chalet nog duurzamer te maken.

Boekhome presenteert een
serie aan luxe chalets.

Twee soorten houten chalets met flexibele, uitbreidbare en modulaire kubusconstructiewoningen.

Luxe chalet bouwen3

BEWUST KWALITATIEF, DUURZAAM & CIRCULAIR BOUWEN.

Boekhome bedient allereerst recreatieparken die bewust bij willen dragen aan het milieu, de samenleving en de leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit begint bij de keuze van onze geselecteerde bouwproducten, het productieproces, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Boekhome is ervan overtuigd dat het prefab bouwen een grote bijdrage levert om deze uitstoot drastisch te doen verminderen. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab bouwen biedt zoveel meer dan alleen betaalbaarheid. Boekhome garandeert dat alle woningen doorgaans voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid.

Luxe chalet bouwen. Wat zijn de kosten?

De prijs van het laten bouwen van een houten chalet is sterk afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften. Denk goed na over hoe u uw chalet in wilt zetten en waarvoor? Is de nieuwe chalet bedoelt als vakantiewoning of moet de woning geschikt zijn voor de mantelzorg? Daarnaast moet u ook rekening houden met de fundatie en het transport van de chalet.

De prijs van een luxe chalet hangt veelal af van drie hoofdfactoren, namelijk de grond, de chalet en het onderhoud van de woning.

Luxe chalet bouwen4

Veelgestelde vragen

De aankoop van een chalet op eigen grond kan verschillende vragen oproepen. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we de meest voorkomende vragen onderstaand opgesteld.

Nee, we hebben wel contacten met diverse recreatieparken die kavels met onze chalets aanbieden.

Vanwege de sterk wisselende prijzen van bouwmaterialen geven we geen prijzen weer op onze website. Neem contact met ons op voor de actuele prijs.
Het plaatsen en stellen duurt een dag. Het grondwerk, dichtzetten en overige werkzaamheden ca drie dagen (in eigen beheer). Aflevering doorgaans 3 tot 6 maanden na definitieve opdracht. Neem contact op voor de actuele levertijden.