Investeren in tiny house

Bent u geïnteresseerd in het investeren in tiny house en bent u eigenaar van een recreatiepark of bezit u eigen grond? Bij Boekhome kunnen wij u dan helpen met de productie van gloednieuwe prefab tiny house. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in de bouw, waarmee we een innovatief turn-key woonconcept hebben neergezet. De tiny houses zijn van hoge kwaliteit en binnen één week gebruiksklaar. 

Investeren tiny house

Investeren in tiny house? Wij helpen u graag aan een compleet nieuwe chalet. De tiny houses zijn duurzaam ontwikkeld en ingericht. Door de gebruikte materialen zijn de chalets goed geïsoleerd, waardoor eventuele energierekeningen lager zullen uitvallen. Verder zijn de tiny houses voorzien van alle gemakken die u ook terugvindt in een traditionele woning. De afgelopen jaren is er een sterke toename ontstaan in het aantal beschikbare chaletwoningen in de markt. Om in aanmerking te komen voor een nieuwe tiny house bij Boekhome, moet u voorzien zijn van een eigen stuk grond waar wij het tiny house op kunnen plaatsten. De meeste chaletwoningen ziet u om die reden dan ook terug op recreatieparken bij u in de buurt.

Beschikt u wel over een stuk particuliere of zakelijke grond, maar geen recreatiepark? Dan is het ook mogelijk om een chalet te kopen. Investeren in tiny house is daardoor erg aantrekkelijk als ideale belegging. Als u een natuurliefhebber bent, dan is het kopen van een chalet in een goede manier om uw klimaat voetafdruk te verlagen. 

Wanneer u wilt investeren in tiny house, dan kunt u gerust contact opnemen met ons om de eventuele mogelijkheden te bespreken. Wij denken namelijk graag mee over het gehele proces van productie tot plaatsing van het tiny house. Gedurende het hele proces werken we met verschillende partners die u kunnen helpen. Van ontwikkeling tot plaatsing kunnen wij u bijstaan. 

Investeren in tiny house 1

Investeren in tiny house op eigen grond

Beschikt u over een eigen stuk zakelijke of particuliere grond? Dan is het vrij eenvoudig om te investeren in tiny house. Bij Boekhome werken we gezamenlijk met onze partners en u om de droom van uw tiny house werkelijk te maken. De chalets zijn voorzien van alle voorzieningen die u van een woning mag verwachten. Ook zijn de tiny houses voor verschillende doeleinden in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een mantelzorgwoning of recreatiewoning. 

 

Investeren in een houten chalet

Wilt u investeren in een houten prefab chalet? Dan bent u bij Boekhome aan het juiste adres. Alle benodigde kennis hebben wij in huis om complete prefab chalets te ontwikkelen. Door met meer dan 40 jaar ervaring te werken in het vak beschikken wij over alle expertises die nodig zijn om uw droom chalet te ontwikkelen. Zo wordt het investeren in tiny house erg aantrekkelijk als belegging. Wanneer u geïnteresseerd bent zullen we tijdens een eerste gesprek bespreken wat uw wensen en behoeftes zijn. In ons assortiment hebben wij twee kwalitatieve chalets die we snel kunnen leveren. Eventuele maatwerkoplossingen zijn ook mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gekozen materialen die tijdens het productieproces gebruikt moeten worden.  

Ook zijn de woningen in te zetten voor verschillende doeleinden. De indeling van de chalet speelt hier een grote rol in. De woningen zijn in te zetten als kangoeroewoning, vakantiewoning of mantelzorgwoning. Bij een mantelzorgwoning begrijpen wij dat u mogelijk aanpassingen wilt doen. Bredere gangen en een verlaagd toilet zijn zeker mogelijk. 

Mocht u de investeren in tiny house zien als vakantiewoning, dan komen er zeker weer andere behoeftes bij kijken. Door een goed eerste gesprek te houden, bereiden wij ons goed voor op uw toekomst. 

Naast het laten bouwen van een houten chalet is het ook zeer belangrijk om de fundatie van de grond en het transport op orde te hebben. Bij Boekhome kunnen wij u tijdens het gehele proces ontzorgen. Ook voor transport en fundatie kunt u bij ons of onze partners terecht.

Investeren in tiny house 2

Energiezuinige prefab chaletbouw met lage maandelijkse kosten

De chalets van Boekhome beschikken over een modulaire constructie, waardoor de tiny houses minder CO2 uitstoten. In de meeste gevallen heeft dit een positief gevolg op de maandelijkse financiële lasten. Een hoge isolatiewaarde is een kenmerk van de houten chalet. Wonen in een houten chalet resulteert dus in een flinke daling in de maandelijkse energiekosten. Hout koelt namelijk traag af, waardoor u minder hoeft te stoken in de winter. 

Mocht u ook nog zonnepanelen plaatsen op het dak van de chalet dan zorgt u ervoor dat de chalet nog duurzamer is. Zo is de chalet zowel tijdens het productieproces als bij het gebruik een duurzame keuze. Investeren in een tiny house? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden. 

Boekhome presenteert een
serie aan houten chalets

Investeren in tiny house? We hebben twee soorten houten chalets met flexibele, uitbreidbare en modulaire kubusconstructiewoningen.

Investeren in tiny house 5

BEWUST KWALITATIEF, DUURZAAM & CIRCULAIR BOUWEN.

Boekhome bedient in de eerste plaats diegene die een bewuste bijdrage willen leveren aan het milieu, de samenleving en de leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit start bij het kiezen van onze geselecteerde bouwproducten, het productieproces, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Om de uitstoot drastisch te doen verminderen, is Boekhome ervan overtuigd dat prefab bouwen een grote bijdrage levert. Traditioneel bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Daarnaast biedt prefab bouwen zoveel meer dan alleen maar de betaalbaarheid. Bij Boekhome kunnen we u garanderen dat alle woningen doorgaans voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid. Investeren in tiny house? Wij hebben een showroom waar u de woningen kunt bezichtigen. Neem dus gerust eens contact met ons op.

Investeren in tiny house. Wat zijn de kosten?

De prijs voor het prefab bouwen van een houten chalet is sterk afhankelijk van uw wensen en behoeften. Het is dus van belang dat u goed nadenkt over uw chalet, hoe moet die eruit komen te zien en waar wilt u die voor inzetten? Is de nieuwe chalet namelijk bedoelt als vakantiewoning? Of moet de woning geschikt zijn voor een mantelzorger. Ook moet u rekening houden met de transport en fundatie van de chalet. 

Er zijn drie factoren die de prijs van een houten chalet veelal bepalen. Dit is de chalet, de grond en het onderhoud ervan. Het is namelijk alleen mogelijk om te investeren in tiny house wanneer u beschikt over een stuk eigen grond. Het is ook mogelijk om de houten chalet te plaatsten op een vakantiepark wanneer u hiervoor toestemming hebt. Als bedrijf hebben wij zelf geen eigen kavels tot onze beschikking. Het vinden van een geschikte locatie ligt dus bij u als opdrachtgever zelf. Investeren in tiny house? Neem dan contact met ons op. 

Investeren in tiny house 7

Veelgestelde vragen

De aankoop van een chalet op eigen grond kan verschillende vragen oproepen. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we de meest voorkomende vragen onderstaand opgesteld.

Nee, we hebben wel contacten met diverse recreatieparken die kavels met onze chalets aanbieden.

Vanwege de sterk wisselende prijzen van bouwmaterialen geven we geen prijzen weer op onze website. Neem contact met ons op voor de actuele prijs.
Het plaatsen en stellen duurt een dag. Het grondwerk, dichtzetten en overige werkzaamheden ca drie dagen (in eigen beheer). Aflevering doorgaans 3 tot 6 maanden na definitieve opdracht. Neem contact op voor de actuele levertijden.