Chaletbouwers Gelderland

Chaletbouwers in Gelderland, bij Boekhome staat vakmanschap hoog in het vaandel. Onze chalets zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen en zijn al binnen één week na productie klaar voor gebruik.

Boekhome, dé chaletbouwers in Gelderland

Wanneer u op zoek bent naar een chalet van hoge kwaliteit, dan zijn de Boekhome Lodges waar u naar op zoek bent. Als chaletbouwers in Gelderland zijn wij in staat om chalets te bouwen die voldoen aan al uw wensen. Op onze website staan twee soorten chalets, namelijk de Lodge en de Villa. Echter, is het ook mogelijk om met uw maatwerk vraagstuk bij ons aan te kloppen. Wij helpen u graag bij het bouwen van een chalet die aansluit bij alle wensen en behoeften. Vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Ons bouwconcept bestaat uit het gebruiken van hoogwaardige materialen, een uitermate innovatief productieproces en geautomatiseerde processen. 

Chaletbouwers Gelderland1

Chaletbouwers in Gelderland

Als chaletbouwers in Gelderland hebben wij de mogelijkheid om chalets te leveren in omgevingen als Nijmegen, Arnhem en Apeldoorn. Naast de productie van de chalet kunnen wij u bij het gehele proces ondersteunen. Samen met onze partners is het ook mogelijk om u te ontzorgen op het gebied van fundatie en transport.

Naast het produceren en leveren van chalets binnen Gelderland, kunt u ons uiteraard ook benaderen voor de productie van chalets buiten dit gebied. 

Waar moet u op letten bij de keuze van chaletbouwers in Gelderland?

Wanneer u een chalet wilt laten bouwen, dan is het van belang om tijdens het eerste gesprek goed in kaart te brengen wat u wensen en behoeften zijn. Als chaletbouwers in Gelderland denken wij graag met u mee over de inzet van uw chalet. Zo kan deze uiteraard voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Hierop is het mogelijk om maatwerk aanpassingen aan de chalets door te voeren.

Daarnaast is ook de indeling van de woonruimte van belang. Wanneer u de woning bijvoorbeeld in wilt zetten als mantelzorgwoning, dan zijn bredere gangen bijvoorbeeld gewenst. Ook bij een vakantiewoning kan de indeling van de houten chalet verschillen.

Naast het laten bouwen van de houten chalet is het ook zeer belangrijk om de fundatie en het transport van de chalet goed op orde te hebben. Bij Boekhome kunnen wij u tijdens het gehele proces ontzorgen. Ook voor transport en fundatie kunt u bij ons of onze partners terecht. 

Chaletbouwers Gelderland2

Chaletbouwers in Gelderland, voor permanente bewoning in een chalet.

Door de modulaire constructie van de chalets stoten de lodges van Boekhome minder CO2 uit. Dit heeft in de meeste gevallen een positief gevolg voor de maandelijkse financiële lasten. Een houten chalet staat bekend om zijn hoge isolatiewaarde. Wonen in een houten chalet betekent een flinke daling in de maandelijkse energiekosten. Zo koelt hout traag af, waardoor u in de winter minder hoeft te stoken. 

Zowel tijdens het productieproces als wanneer u in de chalet woont, zijn de houten chalets een duurzame keuze. Wanneer u op het dak van uw chalet zonnepanelen plaatst, dan is het zelfs mogelijk om de chalet nog duurzamer te maken.

Boekhome presenteert een
serie aan houten chalets

Twee soorten houten chalets met flexibele, uitbreidbare en modulaire kubusconstructiewoningen.

Chaletbouwers Gelderland3

BEWUST KWALITATIEF, DUURZAAM & CIRCULAIR BOUWEN.

Boekhome bedient allereerst recreatieparken die bewust bij willen dragen aan het milieu, de samenleving en de leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit begint bij de keuze van onze geselecteerde bouwproducten, het productieproces, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Als chaletbouwers in Gelderland zijn wij ervan overtuigd dat het prefab bouwen een grote bijdrage levert om deze uitstoot drastisch te doen verminderen. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab bouwen biedt zoveel meer dan alleen betaalbaarheid. Boekhome garandeert dat alle woningen doorgaans voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid.

Wat kost de bouw van een chalet?

De prijs van het laten bouwen van een houten chalet is sterk afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften. Denk goed na over hoe u uw chalet in wilt zetten en waarvoor? Is de nieuwe chalet bedoelt als vakantiewoning of moet de woning geschikt zijn voor de mantelzorg? Daarnaast moet u ook rekening houden met de fundatie en het transport van de chalet.

De prijs van een houten chalet hangt veelal af van drie hoofdfactoren, namelijk de grond, de chalet en het onderhoud van de woning.

chaletbouwers gelderland 5

Veelgestelde vragen

De aankoop van een chalet op eigen grond kan verschillende vragen oproepen. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we de meest voorkomende vragen onderstaand opgesteld.

Nee, we hebben wel contacten met diverse recreatieparken die kavels met onze chalets aanbieden.

Vanwege de sterk wisselende prijzen van bouwmaterialen geven we geen prijzen weer op onze website. Neem contact met ons op voor de actuele prijs.
Het plaatsen en stellen duurt een dag. Het grondwerk, dichtzetten en overige werkzaamheden ca drie dagen (in eigen beheer). Aflevering doorgaans 3 tot 6 maanden na definitieve opdracht. Neem contact op voor de actuele levertijden.