Chalet te koop Zeeland

Chalet te koop Zeeland? De chalets van Boekhome zijn binnen één week gebruiksklaar en van hoge kwaliteit. Met meer dan 40 jaar ervaring in de bouw hebben we een innovatief turn-key woonconcept ontwikkeld. 

Chalet te koop in Zeeland

Chalet kopen in Zeeland? Dan bent u bij Boekhome op het juiste adres. Wij helpen u namelijk graag verder aan een compleet nieuwe recreatiewoning. De chalets voldoen aan alle woongemakken en zijn ook nog eens goed geïsoleerd. Tegenwoordig doen de chalets niks onder aan normale woningen. In combinatie met tijden waar materialen schaars zijn, is het laten maken van een chalet een goede oplossing ten opzichte van traditionele woningbouw. Daarom snappen wij zeker dat er een enorme trend is ontstaan voor chalets. Deze woningen zijn ook nog is voor meerdere doeleinden te gebruiken. Zo zijn ze te gebruiken als vakantiewoning, kantoorunit of als permanente woning. 

Beschikt u over een stuk grond? Dan is een chalet de ideale belegging. Bent u een natuurliefhebber en zit uw recreatiepark aan het water? Dan is het kopen van een chalet in Zeeland een goede manier om uw klimaatvoetafdruk te verlagen.

Wanneer u een chalet wilt kopen in Zeeland kunt u contact opnemen met ons. Tijdens dit gesprek kunnen we alle mogelijkheden bespreken. In het gehele proces van productie tot plaatsing, denken we graag met u mee. Zo werken wij met verschillende partners die u kunnen helpen in het gehele proces. 

chalet te koop zeeland 1

Chalet in Zeeland op eigen grond

Het is heel gemakkelijk om een chalet te laten bouwen in Zeeland. Hiervoor moet u beschikken over een eigen stuk recreatiegrond, bijvoorbeeld wanneer u eigenaar bent van uw eigen vakantiepark. Samen met u als opdrachtgever bespreken we de wensen, zodat wij uw prefab chalet precies naar wens kunnen ontwikkelen. De chalets zijn voorzien van alles wat u van een woning verwacht. Ook zijn de chalets in te zetten voor meerdere doeleinden. Voorbeelden hiervan zijn mantelzorgwoningen en recreatiewoningen.

Houten chalet te koop in Zeeland

Voor het kopen van houten prefab chalets in Zeeland, bent u bij Boekhome aan het juiste adres. Alle kennis hebben wij in huis om uw recreatiewoning te ontwikkelen en werkelijk te maken. In het eerste gesprek bespreken we uw wensen en behoeftes. In ons programma hebben we twee kwalitatieve chalets beschikbaar, maar eventuele maatwerkoplossingen zijn ook mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan materialen die tijdens de productie van de houten chalet gebruikt gaan worden. 

Ook kunnen de huizen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Bij deze verschillende doeleinden speelt de indeling van de woonruimte een belangrijke rol. De chalets zijn in te zetten als mantelzorgwoning, permanente woning en of vakantiewoning. Wanneer u op zoek bent naar een mantelzorgwoning voor uw vakantiepark gasten, snappen wij dat hier mogelijk graag aanpassingen gedaan willen worden. Zo zijn bredere gangen en verlaagde toiletten opties die meegenomen kunnen worden. 

Als de chalets als vakantiewoning ingezet gaan worden, komen er weer andere behoeftes spelen. Wij bereiden ons goed voor op de toekomst door echt te luisteren naar uw mening en behoeftes. 

Naast het laten bouwen van de houten chalet is het ook zeer belangrijk om de fundatie en het transport van de chalet goed op orde te hebben. Wij kunnen u tijdens het gele proces ontzorgen. Ook voor transport en fundatie kunt u bij ons of onze partners terecht.

Chalet te koop Zeeland 2

Energiezuinige prefab chaletbouw met lage maandelijkse kosten

Door de modulaire opbouw stoten de lodges van Boekhome minder CO2 uit. In de meeste gevallen zal dit een positief effect hebben op de maandelijkse financiële lasten. De hoge isolatiewaarde is een van de herkenningspunten van de houten chalet. Wonen in een houten chalet? Dat zal zorgen voor een flinke daling in de maandelijkse energiekosten. Het hout koelt namelijk traag af waardoor u minder hoeft te stoken in de winter.

De houten chalets zijn een duurzame keuze, zowel tijdens het productieproces als wanneer de chalets geplaatst zijn. Als u dan ook nog zonnepanelen plaats, is het ook mogelijk om de chalet nog verder te verduurzamen. Chalet te koop in Zeeland? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Boekhome presenteert een
serie aan houten chalets

Chalet te koop in Zeeland? We hebben twee soorten houten chalets met flexibele, uitbreidbare en modulaire kubusconstructiewoningen.

Chalet te koop Zeeland 5

BEWUST KWALITATIEF, DUURZAAM & CIRCULAIR BOUWEN.

Boekhome bedient in de eerste plaats recreatieparken die bewust willen bijdragen aan milieu, samenleving en leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen, leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit begint bij de keuze van onze geselecteerde bouwproducten, het productieproces, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Wij zijn ervan overtuigd dat prefab bouwen een grote bijdrage levert om de uitstoot enorm te verlagen. Traditioneel bouwen sluit simpelweg niet meer aan op de snel veranderende wet- en regelgeving. Naast betaalbaarheid biedt prefab bouwen nog veel meer. Wij garanderen dat alle woningen voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid.  

Chalet te koop in Zeeland.
Wat zijn de kosten?

De prijs van het laten bouwen van een chalet hangt sterk af van uw eigen wensen en behoeften. Het is dus goed om na te denken waar u een chalet voor wilt in gaan zetten. Is het bedoelt als mantelzorgwoning of als vakantiewoning? Ook zult u rekening moeten houden met de fundatie en transport van de chalet.

Er zijn drie hoofdfactoren die de prijs veelal bepalen, namelijk de chalet zelf, de grond en de onderhoud van de woning. Een chalet kopen in Zeeland? Dat kan alleen als u beschikt over een stuk eigen grond of toestemming hebt op het terrein van een vakantiepark. Als bedrijf hebben wij geen eigen kavels in beheer.

Chalet te koop Zeeland 6

Veelgestelde vragen

De aankoop van een chalet op eigen grond kan verschillende vragen oproepen. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we de meest voorkomende vragen onderstaand opgesteld.

Nee, we hebben wel contacten met diverse recreatieparken die kavels met onze chalets aanbieden.

Vanwege de sterk wisselende prijzen van bouwmaterialen geven we geen prijzen weer op onze website. Neem contact met ons op voor de actuele prijs.
Het plaatsen en stellen duurt een dag. Het grondwerk, dichtzetten en overige werkzaamheden ca drie dagen (in eigen beheer). Aflevering doorgaans 3 tot 6 maanden na definitieve opdracht. Neem contact op voor de actuele levertijden.