Chalet te koop in de Veluwe

Chalet te koop op de Veluwe op eigen grond? De chalets van Boekhome voldoen aan alle woongemakken en zijn modulair opgebouwd. Het prachtige natuurgebied de Veluwe biedt vele mogelijkheden voor bewoning met een chalet. Laat u verrassen door de woningen van Boekhome.

Chalet te koop op de Veluwe

Een chalet kopen in de Veluwe? Bij Boekhome helpen we u graag bij het realiseren van deze droom. Met meer dan 40 jaar ervaring in de bouw hebben we een innovatief turn-key woonconcept ontwikkeld waarmee we het grote woningtekort tegen willen gaan. De chalets zijn van hoge kwaliteit en binnen één week na productie gebruiksklaar. Zo zijn de tiny houses gemaakt van duurzame materialen en daardoor goed geïsoleerd. Verder voldoen de chalet woningen aan alle woongemakken.

Sinds de introductie van Tiny houses en prefab chaletbouw is de vraag naar een chaletwoning steeds verder toegenomen. De chalets van nu zijn dan ook niet meer te vergelijken met de chalets van een aantal jaar geleden. In onze chalets vindt u voldoende ruimte en gemakken, om op uw recreatiepark hele families te verwelkomen. Dit kan zowel als permanente- of vakantiewoning. Voor een permanente woning moet u wel zelf een kavel regelen. Hier kan Boekhome u niet in bijstaan.

Een chalet te koop in Veluwe voor uw recreatiepark? Of geeft u de chalet liever een andere bestemming? Met de Boekhome Lodges bent u geheel vrij. Zo is het mogelijk om de lodge naar smaak in te richten. Naast een permanente woning is het ook mogelijk om de chalet in te zetten als vakantiewoning of zorgunit.

Chalet te koop Veluwe3

Chalet op eigen grond in de Veluwe

Beschikt u over een stuk grond? Dan is het zeer gemakkelijk om een nieuwe chalet te laten bouwen in de Veluwe. Gezamenlijk moet BoekHome kunnen we uw droom van een nieuwe vakantiewoning werkelijkheid maken. De lodges zijn voorzien van alle voorzieningen die u van een woning verwacht. Daarnaast zijn onze prefab woningen voor verschillende doeleinden in te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een recreatiewoning of een mantelzorgwoning.

Houten chalet te koop in de Veluwe

Wanneer u een houten prefab chalet wilt kopen in de Veluwe, dan bent u bij Boekhome aan het goede adres. Wij hebben alle kennis in huis en beheren daarnaast onze eigen fabriek in Nijmegen. Met meer dan 40 jaar ervaring kunt u van ons alle expertise verwachten om u tijdens het gehele proces te begeleiden. Naast de productie van de chalet kunnen we en onze partners u ook helpen bij het transport van de chalet. Dit maakt ons de geschikte partij om hoge kwaliteit chalet woningen te leveren aan uw vakantiepark.

Tijdens een eerste gesprek bespreken we uw wensen en behoeften en kunnen we bepalen in welke vorm u uw chalet opgeleverd wilt hebben. Zo hebben wij een samenwerking met de Arend en kunnen we ook het interieur van de chalet aan u leveren.

Een chalet te koop in de Veluwe? Kijk verder dan de woning. Naast het laten bouwen van de houten chalet is het ook zeer belangrijk om de fundatie en het transport van de chalet goed op orde te hebben. Bij Boekhome kunnen wij u tijdens het gehele proces ontzorgen. Ook voor transport en fundatie kunt u bij ons of onze partners terecht.

Chalet te koop Veluwe4

Energiezuinige prefab chaletbouw met lage maandelijkse kosten

Door de modulaire constructie van de chalet woningen stoten de lodges van Boekhome minder CO2 uit. Dit heeft in de meeste gevallen een positief gevolg voor de maandelijkse financiële lasten. Een houten chalet staat bekend om zijn hoge isolatiewaarde. Het beheren van houten chalet woningen betekent een flinke daling in de energiekosten. Zo koelt hout traag af, waardoor u in de winter minder hoeft te stoken. 

Zowel tijdens het productieproces als wanneer u de chalet beheert, zijn de houten chalets een duurzame keuze. Wanneer u op het dak van uw chalet zonnepanelen plaatst, dan is het zelfs mogelijk om de chalet nog duurzamer te maken. Een chalet te koop in de Veluwe? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Boekhome presenteert een
serie aan houten chalets

Chalet te koop in de Veluwe? We hebben twee soorten houten chalets met flexibele, uitbreidbare en modulaire kubusconstructiewoningen.

Chalet te koop Veluwe6

BEWUST KWALITATIEF, DUURZAAM & CIRCULAIR BOUWEN.

Boekhome bedient allereerst parkbeheerders die bewust bij willen dragen aan het milieu, de samenleving en de leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit begint bij de keuze van onze geselecteerde bouwproducten, het productieproces, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Boekhome is ervan overtuigd dat het prefab bouwen een grote bijdrage levert om deze uitstoot drastisch te doen verminderen. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab bouwen biedt veel voordelen, waaronder de winst in productietijd en financiële middelen. Boekhome garandeert dat alle woningen doorgaans voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid. Chalet te koop in de Veluwe? Neem gerust eens contact op. Wij hebben ook een showroom waar u de woningen kunt bezichtigen.

Chalet te koop in de Veluwe. Wat zijn de kosten?

De prijs van het laten bouwen van een houten chalet is sterk afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften. Denk goed na over hoe u uw chalet in wilt zetten en waarvoor? Is de nieuwe chalet bedoelt als vakantiewoning of moet de woning geschikt zijn voor de mantelzorg? Daarnaast moet u ook rekening houden met de fundatie en het transport van de chalet.

De prijs van een houten chalet hangt veelal af van drie hoofdfactoren, namelijk de grond, de chalet en het onderhoud van de woning. Een chalet kopen in de Veluwe is alleen mogelijk als u over een eigen stuk grond beschikt of toestemming hebt om de chalet te plaatsen op het terrein van een vakantiepark. Chalet te koop in Veluwe? Bekijk onze showroom.

Chalet te koop Veluwe7

Veelgestelde vragen

De aankoop van een chalet op eigen grond kan verschillende vragen oproepen. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we de meest voorkomende vragen onderstaand opgesteld.

Nee, we hebben wel contacten met diverse recreatieparken die kavels met onze chalets aanbieden.

Vanwege de sterk wisselende prijzen van bouwmaterialen geven we geen prijzen weer op onze website. Neem contact met ons op voor de actuele prijs.
Het plaatsen en stellen duurt een dag. Het grondwerk, dichtzetten en overige werkzaamheden ca drie dagen (in eigen beheer). Aflevering doorgaans 3 tot 6 maanden na definitieve opdracht. Neem contact op voor de actuele levertijden.