Chalet te koop Gelderland

Chalet te koop in Gelderland? Met meer dan 40 jaar ervaring in de bouw hebben we een innovatief turn-key woonconcept neergezet. De chalets zijn van hoge kwaliteit en binnen één week gebruiksklaar. Ons concept sluit perfect aan bij chaletbouw op recreatieparken.

Chalet te koop in Gelderland

Een chalet kopen in Gelderland? Bij Boekhome helpen we u graag aan een compleet nieuwe woonruimte. De chalets zijn goed geïsoleerd en voldoen aan alle woongemakken. De afgelopen jaren is het wonen in een chalet steeds populairder geworden en wij snappen wel waarom. De chalets doen niet onder ten opzichte van een stenen woning en in een tijd waar materialen schaars zijn, is het plaatsen van een prefab recreatiewoning een goed alternatief. De chalets zijn in te zetten als vakantiewoning, mantelzorgwoning of kantoorunit.

Wanneer u beschikt over een stuk particuliere of zakelijke grond, dan is een chalet een ideale belegging. Wanneer u een natuurliefhebber bent, dan is het kopen van een chalet in Gelderland een goede manier om uw klimaatvoetafdruk te verlagen. 

Wilt u een chalet kopen in Gelderland? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag mee in het proces van productie tot plaatsing van een chalet. We werken met verschillende partners die u kunnen helpen gedurende het gehele proces. Van ontwikkeling tot plaatsing kunnen wij u bijstaan. 

Chalet te koop Gelderland3

Chalet in Gelderland op eigen grond

Wanneer u over een stuk recreatiegrond beschikt, dan is het heel gemakkelijk om een nieuwe chalet te laten bouwen in Gelderland. Gezamenlijk met Boekhome kunt u al uw wensen bespreken, zodat wij uw prefab chalet naar wens kunnen maken. De lodge recreatiewoningen van Boekhome zijn voorzien van alle voorzieningen die u van een vakantiehuis verwacht. Daarnaast zijn onze prefab woningen voor verschillende doeleinden in te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een recreatiewoning of een mantelzorgwoning. De lodges van Boekhome zijn een goede investering voor ieder recreatiepark.

Houten chalet te koop in Gelderland

Wanneer u een houten prefab chalet wilt kopen in Gelderland, dan bent u bij Boekhome aan het goede adres. Wij hebben alle kennis in huis om uw droom werkelijkheid te maken. Tijdens een eerste gesprek kunnen we uw wensen en behoeften bespreken. Wij hebben twee kwalitatieve chalets in ons programma, maar eventuele maatwerkoplossingen zijn ook mogelijk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de gekozen materialen die tijdens het productieproces van de houten chalet gebruikt moeten worden.

Daarnaast zijn de recreatiewoningen op verschillende manieren in te delen. Zo begrijpen wij dat de woningen ook bereikbaar moeten zijn voor de oudere of invalide bezoekers van uw recreatiepark. Naast dat de chalet ingezet wordt als vakantiewoning, zien we de woning ook terug als mantelzorgwoning. Wij begrijpen dat wanneer u de woning in wilt zetten als mantelzorgwoning, hier mogelijk aanpassingen aan gemaakt moeten worden. Zo als bredere gangen en een verlaagd toilet.

Wanneer u de chalet in gaat zetten als vakantiewoning, dan komen er weer andere behoeftes in het spel. Door aandachtig te luisteren tijdens een eerste gesprek, bereiden we ons goed voor op uw toekomst.

Naast het laten bouwen van de houten chalet is het ook zeer belangrijk om de fundatie en het transport van de chalet goed op orde te hebben. Bij Boekhome kunnen wij u tijdens het gehele proces ontzorgen. Ook voor transport en fundatie kunt u bij ons of onze partners terecht.

Chalet te koop Gelderland4

Energiezuinige prefab chaletbouw met lage maandelijkse kosten

Door de modulaire constructie van de chalet woningen stoten de lodges van Boekhome minder CO2 uit. Dit heeft in de meeste gevallen een positief gevolg voor de maandelijkse lasten. Een houten chalet staat bekend om zijn hoge isolatiewaarde. Het verhuren van een houten chalet betekent een flinke daling in de maandelijkse energiekosten. Zo koelt hout traag af, waardoor u in de winter minder hoeft te stoken. 

Zowel tijdens het productieproces als wanneer u in de chalet beheerd, zijn de houten chalets een duurzame keuze. Wanneer u op het dak van uw chalet zonnepanelen plaatst, dan is het zelfs mogelijk om de chalet nog duurzamer te maken. Een chalet te koop in Gelderland? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Boekhome presenteert een
serie aan houten chalets

Chalet te koop in Gelderland? We hebben twee soorten houten chalets met flexibele, uitbreidbare en modulaire kubusconstructiewoningen.

Chalet te koop Gelderland6

BEWUST KWALITATIEF, DUURZAAM & CIRCULAIR BOUWEN.

Boekhome bedient allereerst eigenaren die bewust bij willen dragen aan het milieu, de samenleving en de leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit begint bij de keuze van onze geselecteerde bouwproducten, het productieproces, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Boekhome is ervan overtuigd dat het prefab bouwen een grote bijdrage levert om deze uitstoot drastisch te doen verminderen. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab bouwen biedt zoveel meer dan alleen betaalbaarheid. Boekhome garandeert dat alle woningen doorgaans voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid.

Chalet te koop in Gelderland.
Wat zijn de kosten?

De prijs van het laten bouwen van een houten chalet is sterk afhankelijk van de wensen en behoeften. Denk goed na over waar de chalet op uw park geplaatst moet worden en welke indeling het beste aansluit bij uw gedachten.  Is de nieuwe chalet bedoelt als vakantiewoning of moet de woning geschikt zijn voor de mantelzorg? Daarnaast moet u ook rekening houden met de fundatie en het transport van de chalet.

De prijs van een houten chalet hangt veelal af van drie hoofdfactoren, namelijk de grond, de chalet en het onderhoud van de woning. Een chalet kopen in Gelderland is alleen mogelijk als u over een eigen stuk grond beschikt of toestemming hebt om de chalet te plaatsen op het terrein van een vakantiepark.

Wij van Boekhome houden ons uitsluitend bezig met de productie van hoge kwaliteit chalet woningen. Verder beschikken wij niet over eigen kavels en kunnen wij u beperkt verder helpen bij het vinden van huisvesting.

chalet te koop gelderland 8

Veelgestelde vragen

De aankoop van een chalet op eigen grond kan verschillende vragen oproepen. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we de meest voorkomende vragen onderstaand opgesteld.

Nee, we hebben wel contacten met diverse recreatieparken die kavels met onze chalets aanbieden.

Vanwege de sterk wisselende prijzen van bouwmaterialen geven we geen prijzen weer op onze website. Neem contact met ons op voor de actuele prijs.
Het plaatsen en stellen duurt een dag. Het grondwerk, dichtzetten en overige werkzaamheden ca drie dagen (in eigen beheer). Aflevering doorgaans 3 tot 6 maanden na definitieve opdracht. Neem contact op voor de actuele levertijden.