Chalet te koop Drenthe

Chalet te koop in Drenthe? Bent u eigenaar van een recreatiepark in Drenthe? De provincie staat bekend om de prachtige natuurgebieden en eeuwenoude hunnenbedden. Met maar liefst drie nationale parken, waaronder het op-een-na grootste van Nederland is dit een prachtige provincie om een chalet te kopen.

Chalet te koop in Drenthe

Een chalet kopen in Drenthe? Bij Boekhome helpen we u graag bij het realiseren van deze droom. Met meer dan 40 jaar ervaring in de bouw hebben we een innovatief turn-key woonconcept neergezet. De chalets zijn van hoge kwaliteit en binnen één week na productie gebruiksklaar. De tiny houses zijn gemaakt van duurzame materialen en daardoor goed geïsoleerd. Verder voldoen de chalet woningen aan alle woongemakken.

De afgelopen jaren is het wonen in een prefab chaletwoning steeds populairder geworden. Mede door de hoge prijzen van de huidige materialen is het voor recreatieparken steeds interessanter om te kiezen voor prefab alternatieven. Zo zijn deze chalets niet alleen een milieuvriendelijke optie, maar is het ook voordelig op financieel vlak. Wel is het van belang om een stuk grond te beheren voordat u een chalet kunt kopen in Drenthe.

In chalet te koop in Drenthe voor permanente woning, of geeft u de chalet liever een andere bestemming? Met de Boekhome Lodges bent u geheel vrij. Zo is het mogelijk om de lodge naar smaak in te richten. Naast een permanente woning is het ook mogelijk om de chalet in te zetten als vakantiewoning of zorgunit.

Chalet te koop Drenthe3

Chalet in Drenthe op eigen grond

Beschikt u over een stuk recreatiegrond? Dan is het zeer gemakkelijk om een nieuwe chalet te laten bouwen in Drenthe. Gezamenlijk met BoekHome kunnen we uw droom van een nieuwe vakantiewoning werkelijkheid maken. De lodges zijn voorzien van alle voorzieningen die u van een woning verwacht. Daarnaast zijn onze prefab woningen voor verschillende doeleinden in te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een recreatiewoning of een mantelzorgwoning.

Houten chalet te koop in Drenthe

Wanneer u een houten prefab chalet wilt kopen in Drenthe, dan bent u bij Boekhome aan het goede adres. Wij hebben alle kennis in huis en beheren daarnaast onze eigen fabriek in Nijmegen. Met meer dan 40 jaar ervaring kunt u van ons alle expertise verwachten om u tijdens het gehele proces te begeleiden. Naast de productie van de chalet kunnen we en onze partners u ook helpen bij het transport van de chalet. Dit maakt ons de geschikte partij om uw droom te verwezenlijken.

Tijdens het eerste gesprek bespreken we uw wensen en behoeften en kunnen we bepalen in welke vorm u uw chalets opgeleverd wilt hebben. Zo hebben wij een samenwerking met de Arend en kunnen we ook het interieur van de chalet aan u leveren.

Een chalet te koop in Drenthe? Kijk verder dan de woning. Naast het laten bouwen van de houten chalet is het ook zeer belangrijk om de fundatie en het transport van de chalet goed op orde te hebben. Bij Boekhome kunnen wij u tijdens het gehele proces ontzorgen. Ook voor transport en fundatie kunt u bij ons of onze partners terecht.

Chalet te koop Drenthe4

Energiezuinige prefab chaletbouw met lage maandelijkse kosten

Door de modulaire constructie van de chalet woningen stoten de lodges van Boekhome minder CO2 uit. Dit heeft in de meeste gevallen een positief gevolg voor de maandelijkse financiële lasten. Een houten chalet staat bekend om de hoge isolatiewaarde. Het wonen of bezitten van een houten chalet betekent een flinke daling in de maandelijkse energiekosten. Zo koelt hout traag af, waardoor u in de winter minder hoeft te stoken. 

Zowel tijdens het productieproces als wanneer u in een chalet bezit, zijn de houten chalets een duurzame keuze. Wanneer u op het dak van uw chalet zonnepanelen plaatst, dan zijn de chalet zelfs nog duurzamer. Een chalet te koop in Drenthe? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Boekhome presenteert een
serie aan houten chalets

Chalet te koop in Drenthe? We hebben twee soorten houten chalets met flexibele, uitbreidbare en modulaire kubusconstructiewoningen.

Chalet te koop Drenthe6

BEWUST KWALITATIEF, DUURZAAM & CIRCULAIR BOUWEN.

Boekhome bedient allereerst particulieren en bedrijven die bewust bij willen dragen aan het milieu, de samenleving en de leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit begint bij de keuze van onze geselecteerde bouwproducten, het productieproces, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Boekhome is ervan overtuigd dat het prefab bouwen een grote bijdrage levert om deze uitstoot drastisch te doen verminderen. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Boekhome garandeert dat alle woningen doorgaans voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid. Chalet te koop in Drenthe? Neem gerust eens contact op. Wij hebben ook een showroom waar u de woningen kunt bezichtigen.

Chalet te koop in Drenthe. Wat zijn de kosten?

De prijs van het laten bouwen van een houten chalet is sterk afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften. Denk goed na over hoe u uw chalet in wilt zetten en waarvoor? Is de nieuwe chalet bedoelt als vakantiewoning of moet de woning geschikt zijn voor de mantelzorg? Daarnaast moet u ook rekening houden met de fundatie en het transport van de chalet.

De prijs van een houten chalet hangt veelal af van drie hoofdfactoren, namelijk de grond, de chalet en het onderhoud van de woning. Een chalet kopen in Drenthe is alleen mogelijk als u over een eigen stuk grond beschikt of toestemming hebt om de chalet te plaatsen op het terrein van een vakantiepark. Chalet te koop in Drenthe? Bekijk onze showroom.

Chalet te koop Drenthe7

Veelgestelde vragen

De aankoop van een chalet op eigen grond kan verschillende vragen oproepen. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we de meest voorkomende vragen onderstaand opgesteld.

Nee, we hebben wel contacten met diverse recreatieparken die kavels met onze chalets aanbieden.

Vanwege de sterk wisselende prijzen van bouwmaterialen geven we geen prijzen weer op onze website. Neem contact met ons op voor de actuele prijs.
Het plaatsen en stellen duurt een dag. Het grondwerk, dichtzetten en overige werkzaamheden ca drie dagen (in eigen beheer). Aflevering doorgaans 3 tot 6 maanden na definitieve opdracht. Neem contact op voor de actuele levertijden.