Chalet te koop Brabant

Chalet te koop in Brabant? Bent u eigenaar van een recreatiepark in Brabant? Dan kunnen wij u helpen bij de productie van gloednieuwe chaletwoningen. Met meer dan 40 jaar ervaring in de bouw hebben we een innovatief turn-key woonconcept neergezet. De chalets zijn van hoge kwaliteit en binnen één week gebruiksklaar.

Chalet te koop in Brabant

Een chalet kopen in Brabant? Bij Boekhome helpen we u graag aan een compleet nieuwe woonruimtes. De woningen zijn duurzaam ingericht en door de gebruikte materialen zijn de chalets goed geïsoleerd. Verder voldoen de chalets aan alle gemakken die u ook terugvindt in een traditionele woning. De afgelopen jaren is er een sterke toename ontstaan in het aantal beschikbare chaletwoningen in de markt. Om een chalet van Boekhome te kunnen aanschaffen, is het van belang om over een eigen stuk particuliere of zakelijke grond te beschikken. De meeste chaletwoningen ziet u om die reden dan ook terug op recreatieparken bij u in de buurt.

Wanneer u geen recreatiepark heeft, maar beschikt over een stuk particuliere of zakelijke grond, dan is het ook mogelijk om een chalet te kopen. Een chalet is een ideale belegging. Wanneer u een natuurliefhebber bent, dan is het kopen van een chalet in Brabant een goede manier om uw klimaat voetafdruk te verlagen. 

Wilt u een chalet kopen in Brabant? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag mee in het proces van productie tot plaatsing van een chalet. We werken met verschillende partners die u kunnen helpen gedurende het gehele proces. Van ontwikkeling tot plaatsing kunnen wij u bijstaan. 

Chalet te koop Brabant3

Chalet in Brabant op eigen grond

Beschikt u over een stuk eigen grond? Dan is het zeer gemakkelijk om een nieuwe chalet te laten bouwen in Brabant. Gezamenlijk moet BoekHome kunnen we uw droom van een nieuwe vakantiewoning werkelijkheid maken. De lodges zijn voorzien van alle voorzieningen die u van een woning verwacht. Daarnaast zijn onze prefab woningen voor verschillende doeleinden in te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een recreatiewoning of een mantelzorgwoning.

Houten chalet te koop in Brabant

Wanneer u een houten prefab chalet wilt kopen in Brabant, dan bent u bij Boekhome aan het goede adres. Wij hebben alle kennis in huis en meer dan 40 jaar ervaring in het vak. Dit maakt ons de geschikte partij om uw droom tot werkelijkheid te maken. Tijdens een eerste gesprek kunnen we uw wensen en behoeften bespreken. Wij hebben twee kwalitatieve chalets in ons programma.  Eventuele maatwerkoplossingen zijn ook mogelijk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de gekozen materialen die tijdens het productieproces van de houten chalet gebruikt moeten worden.

Daarnaast zijn de woningen in te zetten voor verschillende doeleinden. Bij deze verschillende doeleinden speelt de indeling van de woonruimte een belangrijke rol. De woning is in te zetten als mantelzorgwoning, kangoeroewoning of vakantiewoning. Wij begrijpen dat wanneer u de woning in wilt zetten als mantelzorgwoning, hier mogelijk aanpassingen aan gemaakt moeten worden. Zoals bredere gangen en een verlaagd toilet.

Wanneer u de chalet in gaat zetten als vakantiewoning, dan komen er weer andere behoeftes in het spel. Door aandachtig te luisteren tijdens het eerste gesprek, bereiden wij ons goed voor op uw toekomst.

Een chalet te koop in Brabant? Kijk verder dan de woning. Naast het laten bouwen van de houten chalet is het ook zeer belangrijk om de fundatie en het transport van de chalet goed op orde te hebben. Bij Boekhome kunnen wij u tijdens het gehele proces ontzorgen. Ook voor transport en fundatie kunt u bij ons of onze partners terecht.

Chalet te koop Brabant4

Energiezuinige prefab chaletbouw met lage maandelijkse kosten

Door de modulaire constructie van de chalet woningen stoten de lodges van Boekhome minder CO2 uit. Dit heeft in de meeste gevallen een positief gevolg voor de maandelijkse financiële lasten. Een houten chalet staat bekend om zijn hoge isolatiewaarde. Wonen in een houten chalet betekent een flinke daling in de maandelijkse energiekosten. Zo koelt hout traag af, waardoor u in de winter minder hoeft te stoken. 

Zowel tijdens het productieproces als bij het gebruik van de chaletwoning, is de houten chalet een duurzame keuze. Wanneer u op het dak van uw chalet zonnepanelen plaatst, dan is het zelfs mogelijk om de chalet nog duurzamer te maken. Een chalet te koop in Brabant? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Boekhome presenteert een
serie aan houten chalets

Chalet te koop in Brabant? We hebben twee soorten houten chalets met flexibele, uitbreidbare en modulaire kubusconstructiewoningen.

Chalet te koop Brabant6

BEWUST KWALITATIEF, DUURZAAM & CIRCULAIR BOUWEN.

Boekhome bedient allereerst partijen die bewust bij willen dragen aan het milieu, de samenleving en de leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit begint bij de keuze van onze geselecteerde bouwproducten, het productieproces, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Boekhome is ervan overtuigd dat het prefab bouwen een grote bijdrage levert om de uitstoot drastisch te doen verminderen. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab bouwen biedt zoveel meer dan alleen betaalbaarheid. Boekhome garandeert dat alle woningen doorgaans voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid. Chalet te koop in Brabant? Neem gerust eens contact op. Wij hebben ook een showroom waar u de woningen kunt bezichtigen.

Chalet te koop in Brabant. Wat zijn de kosten?

De prijs van het laten bouwen van een houten chalet is sterk afhankelijk van uw wensen en behoeften. Denk goed na over hoe de chalet op uw recreatiepark eruit moet komen te zien, en waar u deze voor in wilt zetten. Is de nieuwe chalet bedoelt als vakantiewoning of moet de woning geschikt zijn voor een mantelzorger? Daarnaast moet u ook rekening houden met de fundatie en het transport van de chalet.

De prijs van een houten chalet hangt veelal af van drie hoofdfactoren, namelijk de grond, de chalet en het onderhoud van de woning. Een chalet kopen in Brabant is alleen mogelijk als u over een eigen stuk grond beschikt of toestemming hebt om de chalet te plaatsen op het terrein van een vakantiepark. Als bedrijf hebben wij zelf geen eigen kavels tot onze beschikking. Het vinden van een geschikte locatie ligt dus bij u als opdrachtgever zelf. Chalet te koop in Brabant? Bekijk onze showroom.

Chalet te koop Brabant7

Veelgestelde vragen

De aankoop van een chalet op eigen grond kan verschillende vragen oproepen. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben we de meest voorkomende vragen onderstaand opgesteld.

Nee, we hebben wel contacten met diverse recreatieparken die kavels met onze chalets aanbieden.

Vanwege de sterk wisselende prijzen van bouwmaterialen geven we geen prijzen weer op onze website. Neem contact met ons op voor de actuele prijs.
Het plaatsen en stellen duurt een dag. Het grondwerk, dichtzetten en overige werkzaamheden ca drie dagen (in eigen beheer). Aflevering doorgaans 3 tot 6 maanden na definitieve opdracht. Neem contact op voor de actuele levertijden.