Chalet bouwen op eigen grond

Een chalet bouwen op eigen grond voor gebruik als permanente woning, recreatiewoning of mantelzorgunit. De chalets van Boekhome zijn uitermate geschikt.

Chalet bouwen op eigen grond.

Een chalet bouwen op eigen grond is een mooie manier om die lang gewenste vakantiewoning een feit te maken. Naast dat onze chalets als vakantiewoningen worden gebruikt, zien we onze chalets ook steeds vaker terug als permanente- of mantelzorgwoning.

Onze chalets zijn geproduceerd van hoge kwaliteit materialen en zijn hierdoor zeer zuinig in energieverbruik. Met de chalets van Boekhome is het in deze tijd, waar woningen schaars zijn, mogelijk om betaalbaar wonen mogelijk te maken.

Wij fabriceren kwalitatieve chalets vanuit onze productiehal in Bijsterhuizen, Nijmegen. Door onze innovatieve productiemethode is het al mogelijk om binnen zeven dagen in uw gloednieuwe chalet te wonen.

Een chalet laten bouwen op eigen grond? Neem gerust eens contact met ons op om de chalets te bezichtigen, of om uw wensen en behoeften te bespreken.

Chalet bouwen op eigen grond

Mag u een chalet bouwen op eigen grond?

Wanneer u een chalet laat bouwen op een recreatieterrein of vakantiepark, dan kunt u ervan uit gaan dat dit niet in strijd is met het bestemmingsplan. Wel is het verstandig om dit bij het park of de eigenaar van de grond na te vragen.

Wanneer u uw chalet niet op een park gaat bouwen, maar op een prachtig stukje particuliere grond, laat u dan goed voorlichten over de wet en regelgeving. Zo weet u zeker dat uw grond voldoet aan de benodigde eisen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Chalet bouwen op eigen grond? Wij ontzorgen het gehele proces

Een chalet bouwen op eigen grond neemt veel verschillende aspecten met zich mee waar u over na moet denken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de keuze van chalet, de beschikbare eigen grond, het leggen van goede funderen en uiteindelijk het transport van de chalet. 

Gedurende dit proces is Boekhome dé geschikte partner om het proces van A t/m Z te begeleiden en u te ontzorgen. Samen met onze partners zorgen wij ervoor dat uw gloednieuwe woning werkelijkheid wordt.

Bij Boekhome heeft u keuze uit twee kwalitatieve chalets die voorzien zijn van alle voorzieningen die u tijdens uw verblijf nodig heeft. Wanneer u bepaalde maatwerkoplossingen nodig heeft, zoals een verlaagd toilet of bredere gangen, dan behoort ook dit tot de mogelijkheden.

Chalet bouwen op eigen grond

Onderhoudsarm en energiezuinig. Een chalet bouwen op eigen grond was nog nooit zo eenvoudig.

Tijdens het productieproces van de Boekhome Lodges is er met een specialistisch oog gekeken naar de gekozen materialen, structuur en het formaat van de chalet. Door deze innovatieve bouwconstructie is het energiegebruik van de chalets zeer laag. Daarnaast zorgt de constructie van de chalet voor zeer weinig onderhoud op de langere termijn. Het bouwen van een chalet op eigen grond was nog nooit zo eenvoudig. Nadat u uw wensen heeft besproken met het team van Boekhome, kan uw chalet al binnen één week gebruiksklaar zijn.

Boekhome presenteert een
serie aan houten chalets

Twee soorten houten chalets met flexibele, uitbreidbare en modulaire kubusconstructiewoningen.

Chalet bouwen op eigen grond

BEWUST KWALITATIEF, DUURZAAM & CIRCULAIR BOUWEN.

Boekhome bedient allereerst bewoners die bewust bij willen dragen aan het milieu, de samenleving en de leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit begint bij de keuze van onze geselecteerde bouwproducten, het productieproces, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Boekhome is ervan overtuigd dat het prefab bouwen een grote bijdrage levert om deze uitstoot drastisch te doen verminderen. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab bouwen biedt zoveel meer dan alleen betaalbaarheid. Boekhome garandeert dat alle woningen doorgaans voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid.

Wat kost de bouw van een nieuwbouw chalet op eigen grond?

De prijs van het laten bouwen van een houten chalet op eigen grond is sterk afhankelijk van uw eigen wensen en behoeften. Denk goed na over hoe u uw chalet in wilt zetten en waarvoor? Is de nieuwe chalet bedoelt als vakantiewoning of moet de woning geschikt zijn voor de mantelzorg? Daarnaast moet u ook rekening houden met de fundatie en het transport van de chalet.

De prijs van een houten chalet hangt veelal af van drie hoofdfactoren, namelijk de grond, de chalet en het onderhoud van de woning.

Bij Boekhome denken wij graag mee aan de financiering van uw woning. Zo zijn er mogelijkheden om de Boekhome Lodge te leasen. Verder is het ook mogelijk om een hypotheek te krijgen op uw houten chaletwoning.

Chalet bouwen op eigen grond