Betaalbaar wonen met Boekhome

Betaalbaar wonen, een term die tegenwoordig steeds meer als een grote uitdaging wordt gezien. Zo’n 3 miljoen huishoudens hebben geen toegang tot de betaalbare woningmarkt. Bij Boekhome hebben we de oplossing, namelijk het wonen in een hoogwaardige, maar betaalbare chalet.

Woonaanbod
Ontzettend
Klein in Nederland

Nog altijd is het woningaanbod in Nederland ontzettend klein. Voor starters is het, zeker in de Randstad, maar ook in de rest van Nederland nauwelijks mogelijk om aan een tussenwoning te komen.

Naast dat de prijzen van woningen enorm zijn gestegen is het onmogelijk om aan een degelijke woning te komen zonder flink boven de vraagprijs te moeten bieden. In tijden als deze is het nodig om creatief om te gaan met de oplossingen die de huidige markt te bieden heeft. Eén van deze opties is het laten bouwen van een chalet door BoekHome.

Het bouwconcept bestaat uit modulaire woningen, waarmee afgerekend wordt met de traditionele manier van wonen. Met behulp van de BoekHome Lodges is het ook in deze tijden mogelijk om betaalbaar wonen mogelijk te maken.

Wanneer je grond in eigen bezit hebt, dan is het laten bouwen van een chalet een goede manier om de schaarste aan woningen op een efficiënte manier te omzeilen. Het bouwen van een chalet biedt dezelfde voordelen, maar is een stuk sneller dan de traditionele woningbouw. Daarnaast biedt het wonen in een chalet veel flexibiliteit.

Geïnteresseerd in een betaalbare woning van Boekhome? Neem contact met ons op.

Betaalbaar wonen

Over de betaalbare chalets van Boekhome

Een Boekhome Lodge of Boekhome Villa is een turn-key comfortabele, flexibele en volwaardige woning. De woning kan binnen één week kant en klaar opgeleverd worden. De chalets voldoen volledig aan het bouwbesluit en de hoogste kwaliteitseisen. Daarnaast zijn de woningen onder architectuur ontworpen. Zo is het zelfs mogelijk om op verzoek een chalet te laten ontwikkelen onder architectuur van onze design partner Studio Kees Marcelis.

Indien gewenst kan de chaletwoning volledig circulair en 100% duurzaam geproduceerd worden. Hierdoor heeft u een woning met lage financiële lasten, die modulair te upgraden is. Voor het optimale woongemak worden de woningen standaard voorzien van hoogstaande techniek.

Chalets van BoekHome zijn flexibel uit te breiden

Een BoekHome Lodge is geheel gemaakt volgens jouw woonwensen, want jij staat centraal. Een BoekHome lodge biedt de mogelijkheid om op ieder moment verder uit te breiden. Zo kan jouw gezinssituatie over tijd natuurlijk veranderen. In zo’n geval is het gemakkelijk om deze modulaire bouwmethode uit te breiden.

Daarnaast is het mogelijk om de chalet op een later moment te verplaatsen naar een andere locatie. Hou er wel rekening mee dat eventuele riolering, fundatie en elektriciteit opnieuw gelegd moet worden. 

Het wonen in een chalet is ook een mogelijkheid om tegen gunstige prijzen het woningtekort te overbruggen. Wanneer de prijzen van de woningmarkt weer naar een gezond niveau zijn, is het gemakkelijk om jouw chalet weer door te verkopen.

Betaalbaar Wonen

Boekhome presenteert een
serie aan houten chalets

Twee soorten houten chalets met flexibele, uitbreidbare en modulaire kubusconstructiewoningen.

Betaalbaar Wonen

BEWUST KWALITATIEF, DUURZAAM & CIRCULAIR BOUWEN.

Boekhome bedient allereerst bewoners die bewust bij willen dragen aan het milieu, de samenleving en de leefbaarheid. Een zeer bewuste keuze voor minder uitstoot van CO2, circulair wonen en leven en bouwen aan een schonere toekomst. Dit begint bij de keuze van onze geselecteerde bouwproducten, het productieproces, het bouwproces en de nazorg gedurende de komende 10 jaar.

Boekhome is ervan overtuigd dat het prefab bouwen een grote bijdrage levert om deze uitstoot drastisch te doen verminderen. Het traditionele bouwen sluit gewoonweg niet meer aan op snel veranderende wet- en regelgeving. Prefab bouwen biedt zoveel meer dan alleen betaalbaarheid. Boekhome garandeert dat alle woningen voldoen aan het bouwbesluit en de eisen in het kader van brand en luchtdichtheid.